KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Isnin, 9 Mei 2011

kebahagiaan saya

Assalamualaikum . . hello there !

Aku sekarang ni, rajin update entri dengan pos baru . . memacam nak citer . . opsss ! sorry kalau background music blog aku ganggu korang . . hehee . . walaupun camtu, aku susah nak dapat bw . . dapat dua tiga blog je . . pastu aku kena out . . ada kerja lain kena buat . . huurrrmmm . .

2AM nak datang Malaysia !! jyeahhhhh !! excited lebeyyy . . macam aku boleh pergi je . . tapi . . kalau lah aku boleh pergi . . . ngeee . . oke, done ! lupakan . . huhuuuu

Lately, aku rasa hidup aku dah berbeza . . rasa lengkap sangat dengan kehadiran insan - insan yang tersayang selain family aku . . pape pun, family first oke ! heeee . . btw, tanks to sis and kak safa yang hadir buat aku ceria dan excited hampir setiap hari . . oke, aku tipu . . setiap masa . . heee


Sayang dorang sesangat ! sangat ! sangat ! sangat ! heeee . . haven dowhhhh !

Warghhh ! Aku mengantuk sudah tapi, aku rindukan seseorang . . entah kenapa, aku jadi rindu gila kat blogger sya . . haishhh . . jenuh jugak aku jejak dia ni . . almaklum la, dia dah tukar layout blog die . . susah aku nak cam . . lagi - lagi, aku ni seorang pelupa . . tapi . . aku ingat, dia ni selalu berkunjung kt blog aku nih dulu. . heee . . salam rindu ye miss sya . . tanks to pijahh . . rajin betul awak jelajah blog saya ye . . tenkiu . . tenkiu . . heheheeee

aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

5 ulasan:

Che Armad berkata...

HI CIK YUKI... RINDU AWAK LERR...

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

hehehe tenkiu ! sy punnnnnn . . ~

Pijahh' de-Arr berkata...

HEHHEE..=))

sbnrnya lama dah nk jln jln kat sini,nk komen segan..~~

>,<

okey salam kenal yee..kawan..=)

sya fieqa berkata...

miss u too~
thanx bw kt blog piqa ye awk..
hurm,
hihihi...
happy sgt ade org mention piqa kt blog dy...
weeee~
kumawooo~

mummysyafie berkata...

2am tu artis korea ke? edeh..akak bab artis sana tak tahu sangat la dik.

ngan akak sayang tak? hihihi...soklan cepumas