KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Ahad, 15 Mei 2011

hari yang membahagiakan . .

Assalamualaikum . . hello there !

Heypp ?! Tak tidur lagi ? heeee . . selepas 2 hari sasau sebab blogspot buat hal . . aku kembali ceria kerana hari ni . . aku jumpa sis ! akhirnya . . ! haaa . . aku tak pernah expect yang aku akan jumpa dia . . menaruh harapan ? heee . . 10% adalah . . tapi, aku happy sesangat sebab dapat jumpa dia walaupun 1jam pertama aku sangat speechless dan . . sengal ! boleh pulak aku terkedu ?! haishhhh ! perasaan ? macam jumpa artis . . sumpah ! heeeee

Hei sis ! tenkiu ! heee . . hope pasni dapat jumpa lagi . . eh ?? sudah - sudah la duduk Dubai tu . . meh la sini kat Malaysia . . ada saya . .  heeee . . takde la hidup aku sunyi lagi . . asyik bersedih dan mengenangkan kisah lama . . aku mula membiasakan diri dan rasa sangat happy ! jyeahh !


Jangan tanya, aku memang suka buat muka buruk . . sori sis, rosakkan gambar je . . heeee

Heee . . macam tak caya je jumpa tadi . . aku pun macam tak percaya sesangat yang die tercegat kat depan aku tadi . . aku sampai tak tau nak buat apa ?? nak sembang apa ?? heee . . yela, apa yang ada kat Wangsa Walk tuh ? Laaa ni . . tak payah dok kecoh - kecoh . . aku dah tawaf satu Wangsa Walk tu . . aku dah tau apa yang ada . . nama kedai semua . . hahaaa . . oke, teman sis jejalan . . besh tengok muka excited dia . . hahaaa . . dah lama tak temankan orang shopping . . wehhh . . itu hobi aku . . temankan orang tersayang shopping . . heeee . .

cuba teka mana satu tangan aku ? hahaa pepandai lah yeee . .

Now ! aku ada satu lagi silver ring . . dah jadi 3 cincin kat jari aku . . heee rasa lengkap je hidup sekarang ni . . *wink* . . *wink* . . heh . . cincin kat jari dia tu . . aku yang belikan . . sama pulak tu . . hahaa suka sangat . . tenkiu sis !


Aku dapat ini ! Haaa . . jangan jeles . . aku dapat tadi . . sis tanya, apa nama teddy ni ?? . . secara spontan aku terus bagitau dia . . "sara" . . sis tanya lagi . . bukan "sasa" ?? . . "tak . . sara . ." . .  heee actually, nama tu je pun yang ada kat kepala otak aku time tuh . . aku tetap suka nama tu . . heee . . tenkiu sis !

Lagi ?? aku dapat jeruk from penang . . nak habaq mai kat korang semua . . habis sudah satu bungkus . . heee memang sakit lah tekak aku ni kan ? hahaa sudah la batuk . . memang terbatuk - batuk aku makan jeruk tu tadi . . tenkiu to boyfren sis sebab sporting and sudi bawakan jeruk tu dari penang ! terbaik derrr . .

Aku dapat coklat . . sedapnyewwww makan sambil tengok tv . . haishhh harus diet dengan bersungguh - sungguh la pasni . . heeee

Walaupun sebenarnya hari ni aku demam . . tapi, aku rasa sangat happy . . sudah la hujan . . aku ingat tak dapat jumpa tapi tak sangka sebab dapat jumpa juga . . daripada demam yang tak terlarat tadi . . nampaknya semakin sihat . . adakah ini demam rindu ?? kita tengok esok camne . . jyeahhh . .

Oke la, aku nak tidur dengan lena malam ni sambil pelok 'sara' yang cute ini dan bermimpikan Sara Aqila yang cantik itu . . love her so much and tenkiu for giving me a lovely day . . hope dapat jumpa lagi pasni and teman khai joging yer . . heee

Another one ! aku tak expect langsung yang akan menang contest hans tu . . almaklum la aku ingatkan dah ada pemenang ! haaaa alhamdulillah . . terima kasih tuhan kerana berikan aku hari yang terbaik sangat !

*aku bagi cincin and coklat je kot ! haishhh !*
aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

4 ulasan:

Pijahh' de-Arr berkata...

hari ni pun saya terlebih bahgia~

heeee~~

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

sama lah kita . . heeee

Cahaya Kehidupan berkata...

baguslah,semoga kamu happy selalu k...amin ..=]

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

aminn . . tenkiu CK ;)