KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Rabu, 11 Mei 2011

Masalah II : Tetap takde jugak list blog following ku . . ! Damn !

Assalamualaikum . . hello there !

Hi ! Saya, budak malas disini . . sedang meratap bersedih . . sudah la hilang . . nak jejak balik ?? Hmm saya rasa lebih baik saya kirim salam je kat pakcik P1 ! terima kasih sebab buat saya camni . . laju sungguh awak . . macam siput pig !

MANA BLOG . . BLOG FEV SAYA ?! semua sudah hilang . . adakah saya di hack ?! demmmmm ! saya tak tau ! saya cuba untuk bersabar walaupun sebenarnya saya panik . . saya buntu dan hilang arah tujuan . . saya seorang pelupa . . camne saya nak ingat link dorang ? Hurmmm . . mungkin saya bukan pembaca blog yang tegar . . tapi . . hilang la penyeri hidup saya laaa ni . . huh !

HACK TU APA ?! *lari tajuk sudah padahal hati tengah susah*

Hi sekali lagi ! Saya budak malas . . baru sat ni perasan yang facebook hotfm kena hack . . sebab baru sat ni activate fb pun . . kesian pun ada . . tapi malas sangat nak amik port . . biaq pi kat depa . . cuma . . kenapa hack ?? jangan la camni . . saya buta rabun IT . . kalau tak pakai spek tak dapat baca dengan baik . . tulisan tak nampak jelas . . saya nerd . . saya takmo hack sesape . . saya jugak takmo belajar hack . . gegula hacks pun saya tak suka . . tapi . . ajar la saya camne nak ada balik semua blog yang saya follow sebelum ni . .

Saya kan budak malas . .

maaf . . saya tengah benggong sebab blog list tu hilang . . sedih . . T_T

psss : dah la otw tak sihat . . batuk sampai sakit dada yang teramat sangat hmm

aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

5 ulasan:

fRaMe+LenSeS berkata...

rasanya dia gila sat ja tu kot.. sabaQ na. :D

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

nad. ta leh sbr da . . da 2ari cmni ;(

Arya Putra berkata...

biasa je ni..sabar ya..tunggu..hac pon biasa kena dulu..dulu apa...sampai sekarang pon kena juga..hehehe..

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN berkata...

hohoho,,,dats y utk blog list aku letak kat blog lain,, :-)

apa2 hal xyah pening2 nak settle kan prob kat main blog kite kan,,

kalau blog org tu kene malware dgn2 kite pn kene skali

Heidi Shafiq berkata...

takpe.. nanti perlahan2 buat balik ye.. :)