KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Selasa, 31 Mei 2011

Happy belated birthday Mama

Assalamualaikum . . hello there !

Intro ; Warghhh ! mengantok gilakkkk . . . cepat - cepat update, pastu tidowww ~

Hyeppp . . korang ! rindu aku tak ? sumpah aku rindu korang sume tapi sekarang ni aku memang busy yang-amat sampaikan tahap kerajinan aku untuk update blog kurang berbanding tidur . . faham tak ?? buat - buat faham oke ?! heee

Last friday, aku join advanture dengan member office untuk celebrate brithday Kak Amy . . lama sebenarnya kitorang plan tapi banyak pula rintangan yang datang bila beliau asyik terlibat dengan kemalangan je . . so, banyak cuti . . huuuu ~

At last !

Ni la muka gedik brithday mama tuh . .

Beliau adalah mama kepada anak dalam kandunganya oke ! 25 tahun sudah . . heee . . orang yang paling hey-pening kat office tuh . . ada je benda yang dia nak cakap buat kitorang gelak . . oke, beliau paling suka menduga kesabaran aku dan membuli aku . . huuuu . . sabar jelaaaa . . bak kata Kak Leny . .

"Awak pergi UO tak ajak saya pun ! Saya nampak beg plastik UO kat awak . ." Heee masa dia cakap ni, aku nyaris - nyaris kantoi !! Tapi, nasib baik makcik ni lambat sikit . . errr . . hahaaa takde pape ;p

tapi . . kalau beliau takde, memang tak hey-pening lah office tuh . . heeee

Kak Ekin . . dalang segala rencana . .

The best group ever !! Luv u guysss !!

Orait ! itu je . . takmo membebel panjang, ngantok sudah . . hey, untuk Kak Amy . . happy belated brithday . . ! huuu . . semoga dapat anak yang comel ye . . cayang awak lah !

Opsss !! Maafkan saya . . saya terpijak mayat . . weee ~

aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

8 ulasan:

rara pinkmafia berkata...

hepy belated BFday.sedap nya kek.

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

heee mmg sgt sedapp ~

..... berkata...

jom jumpe kiter pi makan secrect recipe nak?hehhe

Shybie Hasliza :) berkata...

bestnyerr...
perisa blueberry fevert saya ( sambil bt tangan mcm usop ) :P

Azhar Ibrahim berkata...

Wah jealous! Mau juga kek itu! ;-(

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

zue . . bila2 ?? ^^

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

shybie. hahaaa haruslah sedapppp ^^

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

are. meh2 stg sni ^^