KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Rabu, 25 Mei 2011

mem-busy-lah lepas ni

Assalamualaikum . . hello there !


Nahhhh ! Jangan tanyalah kan kenapa aku mendiamkan diri pasni . . huuu . . now, aku sedang me-rai-kan hari - hari terakhir bersuka ria kerana esok dan seterusnya . . aku mungkin akan mem-busy-lah tahap cipan sebab kerja dah sampai . .

Dalam satu fail tu . . mininum ada 1 form . . maximum mungkin melebihi 100 buku form . . kena semak dan make-sure perfect sebelum key-in . . yang rasa nak muntah bila ada form yang tak lengkap . . huuu . . untuk aku, banyak ni kira oke lagi . . tapi, member lain lebih kesian sebab dorang punya lebih berlambak . . heee . .

Gud.luck guys sebab masing - masing akan rushing gila untuk siapkan kerja ni kerana . . ni kerja last minute sebelum masuk projek baru bulan depan . . owhh ye, kenapa last minute sebab banyak kesilapan yang perlu diperbetulkan . . heheee . .

*tengah fikir, mana nak letak fail - fail yang akan datang lagi esok . .*

Pssstt : mulakan hidup baru . . kali ni, aku kena lebih kuat !
aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

4 ulasan:

d_tieah berkata...

terbaeklah! haha.. mesti gaji kau ribu riban.. oklah tu.. kuatkan semangat ye..

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

amin ! doa2 lah pasni gji ak ribu riban k . .

Piah Becok berkata...

mak aiiii.. lagi hebat dari akak aku! pempuan tu pun keje fail menggunung jugak...

terbaru: .download.

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

yelah..sememangnya TAHNIAH kpd dri sy sendiri . . hahahaa