KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Selasa, 10 Mei 2011

Masalah : semua blog yang aku follow HILANG !

Assalamualaikum . . hello there !

Guys . . aku teruja dengan citer asmara . . aku rasa macam pelik bila tengok lelaki macam asmara . . wujud ke lelaki macam tu ? heee . . oke, thats not the point . . masalah wehhhhhh ! TOLONGGGGGG ! camne ni ?? aku tak sedar pun sebelum ni . . tapi, bila tengok . . semuanya dah LOST !!


Semua blog yang aku follow dah hilang daripada list blog following . .  camne nak buat ni ?? aku kena jejak balik . . aduhai . . dengan tenet laju macam siput pig ! memang sangat teruja la kan untuk jejak satu per satu ! arghhhhhhhhh !

aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

7 ulasan:

Siti Farah berkata...

Ramai kena camtu hari ni,,
tadi kena gak, pas refresh sume ad balik..

Faza Aloha berkata...

cik yuki...
lama x sggh sini!
cantik header ...awwww ! :D

p.s: cmner blog u follow bleh hilang.. come follow me back .. ^^

en solo berkata...

dah try logout pastu delete cookies dan login balik x?

Shybie Hasliza :) berkata...

huh ! macam mana boleh hilang pulak ? Masalah problem betul ni.

Arya Putra berkata...

biarkan je..lama2 dia ok balik..

My Name is Mar berkata...

sama r..
Td pon kene mcm tu gak..
Tapi bila view blog..
and g kat dash board..
baru ok..

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

guys : da msk hari ke 2 tp still ta de gk . . hurmmm