KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Isnin, 23 Mei 2011

kalau lah . .

Assalamualaikum . . hello there !

Khas untuk sis saya !

*Sila baca ala - ala nabil dalam maharaja lawak . . episod penyiasatan detective conan*

Hei sis, saya nak bagitau macam - macam tapi awak cakap lebih laju dan lebih padat dari saya . . oleh itu, saya tak boleh nak beritahu awak . . kerana . . setiap kali saya nak mencelah, tidak berjaya . . kesian saaaaya . .

Hee . .

Sis sayaannggg . . kalau lah saya ada masa selama satu hari . . saya ingin habiskan bersama awak . . saya nak dengar semua cerita awak . . saya nak dengar sampai saya tertidur lena . . sebab saya yakin . . saya boleh tidur dengan lena . . kerana kekadang, awak cakap laju sangat . . okee . . saya tipu . . awak cakap memang laju . . walaupun itu sebabnya . . saya tetap suuuuka . .

Heee . .

Sis sayannngg . . kalau lah saya ada kedit yang teramat banyak . . saya ingin on call dengan awak sampai bateri hp saya habis . . heee saya suka dengar awak gelak . . walaupun selalunya saya tak buat lawak . . tapi, awak gelak jugak . . oke . . saya tipu lagi . . bukan awak je . . ayah saya, kawan saya, adik saya . . semua gelak bila saya cakap . . saya mulai curiga . . adakah saya seorang yang lucu ??

Heee . .

Sis sayannggg . . kalau lah saya mengaku awak kata saya cute . . adakah awak akan mengalah dengan saya ?? . .  err . . sesekali saya nak cuba tetapi sesekali itu jarang berlaku kerana saya tetap rasa nak mengalah dengan awak . . tahu kenapa ? kerana saya sayang awak . . takpe awak menang . . tapi, awak tak tahu sebenarnya saya menang berkali ganda dari awak . . sayang awak !

Heee . .
Sis sayannngg . . kalau lah saya cakap semuanya tentang apa yang saya nak dari awak . . nanti, ramai pula pembaca nak buat awak jadi kakak mereka . . jadi . . saya berhenti disini . . heheee

Semoga kita berjumpa lagi suatu hari nanti . . ! Jagalah diri awak bebaik ! Sayang awak sesangat !

THE END

aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

1 ulasan:

Amni berkata...

sis betul ke? hehehe... comel!