KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Sabtu, 14 Mei 2011

blog oh facebook

Assalamualaikum . . hello there !

Jam ! Semalam memang jam giler ! tak dinafikan . . aku rasa sesak nafas sebab takleh update blog . . memula, aku ingat . . aku sorang je yang jadi camtu heeee . .

Lastly, aku online facebook . . sumpah bosan ! hahaaa . . lelagi, facebook tu account baru sebab yang lama dah kena block . . terbaik disitu . . heeee nak add kekawan lama ? malas pulok ! mana yang terjumpa jela aku add . . heee

Seperti yang tak ramai tahu, aku bukan lagi pengguna facebook yang tegar seperti dulu . . huuuu malas gila ! tapi . . disebabkan atas permintaan akak cayang . . online lah jugak . . huhuuu . . jadi, takde motif lain aku online facebook selain daripada dia . . ;)

Eh ?! rindu la kat dia la ni . . heeee . . woahhhhh ! today, aku ada date dengan sis ! jyeahhh ! Tuhan . . tolonglah lancarkan hari ku . .  huuuu

psss : demam macam tak demam tapi kalau layan demam ni . . sampai bulan depan pun tak tentu oke lagi . . eh ?? da minggu ke 3 aku ni sakit . . huuuu cepatlah sembuh !

aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

6 ulasan:

Dekcik berkata...

semua x puas hati ngn blogger kan..same lah..hehe..

klu free singgah lah..

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/05/awas-simbah-asid.html

Sharif Dez berkata...

Haha, Saya pun rasa nak demam jugak. Baru sehari tak dapat nak update dan nak komen. Kalau banyak hari, tak tahu la...

blog sharifdez

cik ceri berkata...

eh da tkr fb ke? xadd pon...

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

dekcik.

tulah . . sbo jela . .

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

dez. sama lahhh heheee . .

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

cik ceri . . sila add saya heheee