KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Isnin, 18 April 2011

Bila Buah Hati Saya Seorang Pelaut

Assalamualaikum . . hello there !

Hurmm . . hubungan jarak jauh adalah perkara biasa bagi aku . . bukan cakap besar atau apa . . tapi, kalau lah bro kadet baca entry ni (aku tahu dia takkan tau tentang entry ni) mesti dia rasa bersalah yang teramat sangat . . mesti dia rasa sangat teruk . .

SEBAB . . dia tinggalkan aku kat darat ni sesorang . . dia buat aku speechless bila orang tanya . . "boyfriend mana ?" . . "tak dating ke hujung minggu ni ?" . . "tengok wayang sorang je ? boyfriend mana ?" . . owhhh ! sorry awak ! saya bukan nak buat awak rasa teruk tapi sejujurnya saya memang speechless . . huuuu . .

Satu malam tu, awak asyik touching lain macam je . . banyak kali awak bagitau awak rindu and sayang saya heheee sebenarnya saya faham . . awak rindu saya sesangat (hahahhaa beta berasa bangga sekali) dan saya cuma balas "are you oke sayang" . . nampak sangat macam saya tak balas rindu awak kan ?? owhhhh . . hmmmm . .


GILA TAK RINDU ?! RINDU SANGAT OKE !!

Kalau la saya boleh balas mesej awak "awak . . turun la . . saya rindu awak . ." . ."awak . .tak payah naik kapal lagi ye ??" . . saya tak boleh ! Urm . . bila awak kata "sayang . . saya akan extend contract untuk 2 bulan lagi . . awak oke ke ?" . . "hehee takpe, saya oke je . . alaa . . 2 bulan je pun . . "

. . . .

Hurmmm . .

rindu sangat kat awak sebenarnya . .

aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

4 ulasan:

intanurulfateha berkata...

Jika anda sanggup menjadi pasangan pelaut,
Maknanya, cinta anda begitu tinggi nilainya.... ♥


u r lucky syg~ :)
b strong!

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

huhuhu really missing him ! rsa mcm nak suruh dia dok kt darat je. ta pyh nek kapal dah . . hurmmm . .

Eyra. berkata...

Stay strong, distance is just a measure. Yg penting, hati dan banyak kan berdoa pada Tuhan ^^

cik ceri berkata...

beb..aku pnh jd mcm ko..just sabar je k.. :)