KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Isnin, 16 Mei 2011

Budak Cenggeng

Assalamualaikum . . hello there !

Kalau aku dah rindu seseorang tu . . mesti nangis . . macam budak - budak ! hurmmm . . bila aku dah start tersenyum sesorang teringatkan seseorang, lepas tu . . mesti airmata ni mengalir . . bila aku dah start rasa rindu tu . . mesti hati ni jadi sebak . . hurmmm . .

Maaf . . aku memang camni . .


aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

15 ulasan:

mummysyafie berkata...

takpe..akak memahami.

sumtimes, kalau akak rindu ngan seseorang tetapi tak boleh dilafazkan, akak pun menangis jugak. itu lumrah kehidupan...

Hans berkata...

biasalah tu
hati wanita cepat tersentuh

Apakah Petua Untuk Hilangkan Ketumbit Dimata? Kongsikan

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN berkata...

rindu kat sape der???

Syariniey Amran berkata...

sama lah kita :)

suka la lagu kat blog ni
:)

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

mummy . . heee tnks sbb memahami . .

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

hans . . heee . . malu plak . .

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

lokman . . heee rndu my sis . .

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

syarinie . . tenkiu . . heee

fRaMe+LenSeS berkata...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

d_tieah berkata...

Aku pun cenggitu jugak.. Camne ek??? Tolong.. Help me please..


Entry Terbaru : Nur Kasih The Movie ; Tonton Bersama Fizz Fairuz

d_tieah berkata...

Aku pun cenggitu jugak.. Camne ek??? Tolong.. Help me please..


Entry Terbaru : Nur Kasih The Movie ; Tonton Bersama Fizz Fairuz

Amni berkata...

normal la dear.. cumabezanya,a da orang reti meluah,a da yang tak reti meluah.,. huhu

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

nadh. huuu oke ! ;)

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

tieah. heheee nth ler . . ak pn buntu ;P

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

amni. yup ! setuju . . heeee *tetiba*