KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Khamis, 5 Mei 2011

contest : gambar desktop lappy

Assalamualaikum . . hello there !

Nak join contest awek nih !



ini picture desktop aku !

Aku sangat sayangkan lappy aku . . baru je upgrade windows dan ram . . buat masa ni, lappy aku tak pernah buat hal sampai tahap aku rasa nak campak kat dinding . . belum pernah ye sejak 4tahun lepas . . hah ?! 4tahun dah usianya . . ?! pandai aku jaga . . wahahahaaaa ;p

Sememangnya aku tak suka icon berserabut bebanyak kat desktop tu . . aku gunakan gambar Kim Hyun Joong bukan la sebab aku ni minat giler dengan dia ! tapi . . sebab beliau ada ciri - ciri lelaki idaman aku . . "wahh ! demand !" . . tak ! tak ! . . bukan nak lelaki kacak macam dia lah ! tapi, kalau siapa yang rajin tengok We Got Married . . korang tau lah kenapa . . eh ? tak bermaksud aku cari lelaki macam dia . . malas nak cari . . apa yang ada tu . . aku terima je . . aku bukan seorang perempuan yang memilih sangat ! heeee . .

sesiapa nak join contest ni ?? sila klik link ni dan jangan memalu untuk join yer . .

Aku tag : cik tieah dan mummy syafie !
aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

10 ulasan:

d_tieah berkata...

Gitulah orang Malaysia sekarang.. Hahaha.. Minat orang korea.. Ngee :) Nasib baik aku jarang tengok tv.. Kalau tak, mau aku pun terpengaruh jugak kot.. Hehehe.. Serius, drama korea memang best.. Terbaek! Tapi entah kenapa tv3 masih nak amik citer Indon!!! Btw, thanx sebab tag..

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

hehe haruslah !! tu la kekurangannya tv3 . . nth ap y dorg nk sebenarny . . huhuuuu

..gugu.. berkata...

ske tgk dy dlm playfull kiss ;p

hehe tq join ye ..

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

sy ske tgk die dlm WGM sbb die jd dri die y sebenar . . heheheeee

mummysyafie berkata...

saya di tag..hihihih....ok, nanti akak buat. thanks yuki..

cik ceri berkata...

omg i love him!

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

mummysyafie. orait akk ! hehehe

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

cik ceri. haruslah. haha

Hayati Hamzah berkata...

ji hooooo <3 loike2

Pijahh' de-Arr berkata...

itu abng saya..laaaaaaa~~~