KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Ahad, 15 Mei 2011

Kena Tinggal Lagi . .

Assalamualaikum . . hello there !

Hei cuter's . . disebabkan anda cute hari ni . . so, 'saya' nak jadi lebih cute dalam penulisan saya . . penulisan je oke . . saya tau saya tak cute . . manis tu ada lah . . heee

Hari ni, citer tak berape nak beshhh ! Saya kena tinggal sudah . . pepagi lagi dikejutkan oleh ibu . . untuk hantar adik saya . . dia kena ikuti PLKN . . cewahhh . . berkhidmat untuk negara tuuu . . heee . . saya bangun dan mandi . . saya tanya ibu . . "nak pergi mana ni ??" . . heee nampak sangat saya tak peduli dia nak pergi kan ??

Haishhh ! bukan camtu la . . saya cuma taknak rasa terlalu sedih sangat walaupun saya sebenarnya menangis sebab tu lah takmo bukak sunglassess tadi . . kalau nak ikutkan, saya dan wani bukan lah rapat . . ngam . sampai melekat sesangat . . selalunya, kami tak tahu tentang kehidupan memasing . . tapi, kalau dah nama pun adik beradik . . tipu la kalau tak sayang . . saya sayang dia sesangat . . cuma, saya jarang nak tunjuk . .


Sedihhh oooo die takde pasni . . sape saya nak buli sampai nangis ?? Saya nak gaduh dengan sape lagi pasni ?? Sekarang ni, kat umah tinggal saya dan mira je . . budak kecik tu ? Layan kpop jela kerjanya . . heee takpe la . . saya tau dah nasib saya pasni . . kena buli dengan mira . . huuuu tragis !

Kisah sedih diteruskan bila saya ni asyik fikir tentang sis saya je . . nak jumpa dia lagi ! Saya ambil tindakkan drastik pergi Gombak semata - mata nak jumpa sis . . saya tak puas jumpa dia semalam . . hurmmm . . walaupun semalam first time jumpa tapi saya punya happy . . sampai tidur tersenyum - senyum . . heee walaupun saya batuk teruk semalam . . hahaa padan muka saya, makan jeruk bebanyak lagi . . heeee


Selamat jalan sis . . jaga diri bebaik . . khai tau sis independent . . pandai jaga diri . . tapi, kali ni, jaga diri lebih lagi sebab sis dah ada khai . . camne kalau sis sakit ?! adakah khai perlu pergi Dubai ?? PERLU LAH !

hurmmm . . saya kena get ready buat passport camni . . heee . . saya tak pernah keluar daripada Malaysia so sekarang ni 'buku' tu perlu untuk masa akan datang . . huuuu

Seperti biasa, saya memang suka spoilkan keadaan . . boleh pulak saya ni touchy ! Haishhh ! Sayu pulak hati saya tadi . . saya sebenarnya takmo sis peluk saya sebab saya tahu dah kompom saya nangis punya . . betulkan ? kan ? saya nangis tadi . . nangis teresak - esak . . owhhh hati saya sakit sangat . . nasib baik rambut depan saya agak panjang . . boleh la tutup muka . . menyorok . . huurrmmmm . .

Saya berharap wani pandai jaga diri kat sana . . jangan nangis kalau kena buli . . kau kena kuat ! Kalau kau rindukan aku ibu . . mesej la . . nanti, hujung minggu aku bawa ibu jumpa kau oke ?! Kau jangan malu dengan kelemahan diri kau sebab aku tak kisah . . jadi, tak payah ambil kisah tentang anggapan orang lain !

Untuk sis, saya berharap sis ingat kat saya . . jangan risau . . habis jeruk ni, khai tak makan dah sangat . . megi . . khai dah benti makan sejak sis suruh dulu . . dah lama tak makan pun . . ubat . . khai akan makan dan janji akan sihat nanti bila kita jumpa lagi . . pls come back soon . . !

lots of love,
Khairul Atikah
aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

4 ulasan:

Hans berkata...

alah
pasnih leh jumpa punya
insyaallah

Blog Rollo De Pelicula

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

insyaAllah . .

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN berkata...

hek,,,lawa gak kawan tu,,hohoho,,

macam xjumpa je lepas ni,, boleh punya,,insyAllah,,kalau jodoh berpanjangan

d_tieah berkata...

Uwaaaaaaaa.. Nak nangis sebab aku takde adik pompuan.. Ngee :)

*Adik kau comel


Entry Terbaru : Nur Kasih The Movie ; Tonton Bersama Fizz Fairuz