KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Isnin, 23 Mei 2011

urm . .

Assalamualaikum . . hello there !

Urmmmm . . tau apa aku dah buat ?? Aku tau aku tak perlu buat macam tu . . oke . . aku silap . . hahaa sangat silap . . arghhh ! menggeletar seluruh tubuh aku tadi . . jari jemari aku tak rasa pape dah . .damn !

Sakit hati wehhh !!

Sumpah bodoh !! bodoh !!

Aegooo . . sangat kot !!

Hahahaaa

KAU IGNORE JELA KAWAN YANG DAH TINGGALKAN KAU !!
KAU AKAN DAPAT YANG LEBIH BAIK NANTI !!
.
.
.
.
aku bukan yang terbaik oke . . aku minta maaf . .

Aku takkan update blog ni dalam masa yang terdekat ni . . 24 jam lagi, aku akan deactive blog ni buat sementara waktu . . sorry guys . . aku taknak korang bosan baca benda yang sama . . bila aku dah pulih nanti, aku kembali . .


MAAF !

aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

3 ulasan:

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN berkata...

kes putus cinta ke weh,,?? lek arhh

Hans berkata...

wah
moga tenang selepas deactivate
cepat2 activate balik

Meatball IKEA Halal

Amni berkata...

update je dear... tak de nyer bosan baca benda yang sama.... chill ya... take care...