KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Sabtu, 29 Januari 2011

makan nasik !

assalamualaikum..tak jawab dosee..

hai korang ! ;)

last post, aku ni beria - ia tak makan nasi lah ! tapi, at last hari ni aku makan nasi. TIGA KALI ! cipta rekod betul ! hahaha kira ibu aku berjaya lah mempengaruhi aku.

erkk !

bermula dengan pagi tadi, aku makan nasi dengan kuantiti yang sikit. sebabnya, ibu asyik membebel suruh aku makan. hmmm nak jaga hati dia, aku pun makan la ! telan ! paksa jugak telan !


ibu ni, agak pandai juga nak timbulkan selere makan aku. die pergi masak sambal ikan keli ! aduhaii..mana boleh tak makan WALAUPUN pedas !!! bercawan - cawan air aku minum ! huhuhu


masuk je petang.

tetiba aku tengok adik aku makan nasi lauk ayam masak kicap. dek kerana leka sangat depan lappy, sampai aku tak sedar yang ibu masak lauk kegemaran aku nih ! hahaha

aku tak tipu korang ehhh..aku memang takde selera nak makan walaupun lauk kegemaran ! then aku cakap kat ibu. "ibu ! suapkan ayong makan ! ayong nak makan tapi selera takde !" hahaha aku tahu, dengan bersuap je selera aku akan bertambah - tambah !

so, aku makan bersuap hari ni haha

malam ni, aku teringin nak makan KEK COKLAT lah ! hahaha






gambar ehsan tuan google

aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

13 ulasan:

tira Y berkata...

gambar sambal ikan keli ibu awk menggugat iman HAHAHA

MingMing berkata...

waa.... makanan... lapar...gulp!

bighagenjo berkata...

haha, bagus bagus, sila makan

akmalhilmi berkata...

bukan main sdp g tgk pix kek tu
if ada dpn mata aku mmg aku mkn smpi hbs tak igt orang lain
hahaha

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

tira.
tw ta pe !

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

akmal.
mmg pn ! hahaha

anamizu berkata...

arhhh sedap!! laporrr T__T

recent post : |pernah jawab panggilan camni???|

cik fara berkata...

sedappppnyeeee :(

kay yea berkata...

kek coklat! naakkkk!~ :D

♥CERITA.JIWA.ADLIA♥ berkata...

sedapnya kek coklat..huhuhu..terliur lia tgk...

KELI OH KELI berkata...

wow..ada entry sebut ttg ikan keli di sini...jomlah tgk blog ikan keli pulak..macam2 cerita keli ada di sini.. ")

Nur Zaheera berkata...

sedap nyehhhh menu :') slurrrppppppppp

Zue Cancer berkata...

wow!!!Nyum2...lapo la huhu