KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Jumaat, 21 Januari 2011

bila budak malas tetiba jadi rajin

assalamualaikum !

hei korang. korang yang dah lama gila kenal aku an. da lama dok usha aku kecik beso, kecik beso je bila tengok aku ni. jap oke. jap tak. jap emo. jap sengal. haishhh ! tapi, korang jarang gila korang tengok aku ni rajin an ? an ? hahaha

yela. terlalu kena sangat dengan link blog ni "cipunzmalas" takkan la rajin kot ?! hahaha nonsense la kalau rajin an ? an ?

ala.

aku takde buat apa pun dari tadi. aku cuma gigih je berblogwalking. satu per satu page aku jelajah and gegarkan memandangkan aku sudah join segmen BA ni. ada lebih kurang 600++ je page yang aku nak BW. takde la banyak pun. hehe aku an malas ! bye ! muaxxxx !

heh ? yang penting..aku bukan la blogwalking dengan malas oke. sambil menyelam sambil cari idea untuk menaik tarafkan blog aku ni hehehe anda sumber inspirasiku..


psst : kalau aku jadi i..pasti i jadi sangat gedik. hahaha ngee..~
aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

10 ulasan:

Lelaki Ini berkata...

wah
sgt2 rajin yerk!
chaiyok2!!!

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

haa...rajin kan ? hahaha

Zue Cancer berkata...

da..sy da add awak da. tapi nombor follower je yg begerak. tapi pic sy tak kua pon huhu

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

yeke zue ?? ta pe ehh..jnji sy tw awk follow sy. tenkiu tw zue ;)

Zue Cancer berkata...

hehhe............sy pon da bp kali tgok blog awak huhu tq eh

Biela Sapine berkata...

Wahh komain rajin lagi dia. Haha

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

zue.

ta pe. sy suke hehehe

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

biela.

suke ta ? suke ta ? hahaha

ARieF berkata...

wah..
rajinnya..

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

ahaha rajin kan ?! ngeee...