KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Isnin, 24 Januari 2011

Bloglist Tak Salah

Selamat Pagi dunia !

macam dah lama sangat aku tak update blog. hehee almaklum la kekadang aku ni ketandusan idea. lagi - lagi sejak rajin bw ni. alahai..otak aku dah dijangkiti virus lah ! haha tak mau ! nanti motif penulisan sama dengan orang len. ta mau ! ta mau ! hahaha

aku tengok ramai yang rajin join contest2 ni. aku ? aduhai. malasnya. hahaha tapi, aku berminat dengan sebuah blog ni ;)


sebab utama aku join...tajuk blog ni ! sangat menarik ! aku tak kisah kalau tak tersenarai dalam bloglist beliau tapi aku rasa sangat bebas untuk berada di blog beliau. bermakna, kalau aku TERleser kit komen entry.....TAK SALAH kan ? hehehe kebebasan itu penting oke ! selain itu boleh la menambahkan pengunjung kepada blog malas ni ;)


ehhh korang ! meh ar join sekali. AKU TAG SEMUA READERS yang rajin. hehehe
aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

18 ulasan:

Mr.Eye berkata...

Assalamualaikum..
thanks join..
nnti sy update list yang join..
stakat ni xrmai lg..
so, pluang masih cerah..kah3~

Mr.Eye berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

hehe oke ! tq ;)

Zue Cancer berkata...

lapo?lorhh..kok tak makn?

KELI OH KELI berkata...

singgah blog kamu juga...tq.

Faztee Danisha berkata...

slm ziarah..nt nk try tgk..leh join

Novelgurl berkata...

Assalamualaikum

Good luck good luck !!
nak join hahha malas.

Biela Sapine berkata...

Wahh ada list baru woo. Hak

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

zue.

ta de selere mkn ! hihi

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

keli.

rajinny kamo ! tq ! ;)

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

faztee.

join ! jgn ta join !

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

novelgurl.

teruskan bermalasan hehehe glup*

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

biela.

jom r join skali ! hehe

Siti Farah berkata...

Nak join jugak la!!!
thanks Singgah Blog tadi... :)

Heidi Shafiq berkata...

jgn malas.. aku rotan ko baru tau.. :P

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

siti farah.

join cpt ! hehehe
wlcm.. ;)

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

heidi.

ta mo r *takott* hihi

Zue Cancer berkata...

awak taknak wat citer pasal makn ke?sy suke cuci mate huhu..nnti reply kat blog sy taw ;)