KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Jumaat, 14 Januari 2011

bila budak kecik jaga budak kecik

nahhh..! haru biru jadinya. huhu


sekarang ni, aku full time menjadi pengasuh pro-sak kepada seorang budak lelaki berusia 4tahun. gila penat.! kalau asyik nak berkepit je *ok. tipu* huhu maksud aku. asyik kena melayan karenah dan biasa la umur camtu, banyak soalan yang aku kena jawab.


lebih teruk bila time cari gaduh.! yup.! beliau no1 lah bab ni. paling teruk, belakang aku kena cucuk dengan pedang permainan. tajam wooo.! sakit taw ta.! huhu pastu, die cakar aku. disebabkan itu..aku potong kuku die bagi pendek.! hahahaa tapi, yang sweetnya die ni. bila dah bercalar balar, die tengok then die akan kiss aku.


he copy me.! suka makan sup. nuget. sosej. hm tak makan nasi.! suka air coke.!hahaha tengok la. style pose pun copy gak. sangat perasan oke.! lagi satu, bila gaduh..aku akan cakap yang aku nak cari baby lain..die terus peluk aku kuat - kuat pastu kiss pipi aku. siap ada sound effect lagi.! hahahaha cute an die. ngeee..~

aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

4 ulasan:

Biela Sapine berkata...

Comel nyaaa budak tu, nak tarik pipi dia sampai menagis boleh ? haha

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

cik biela.

boleh je. haha

nur aisya humaira berkata...

comeynye bdak tu...
yg mne 1 penulis ni???konfius sudah...:)

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

aisya.

hehe cbe teka. cube teka. erkkk ;)