KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Khamis, 30 September 2010

keMALASan yang memuncak.!

dua hari aku malas.!
semua kerja aku tak mau buat.!

sebenarnya, aku puasa. betul der. aku puasa. huhu

"dah lembik camni pun masih nak kacau orang lagi.!"

dailog siapa tu.?! siapa lagi kalau bukan adik tercinta. muah.! muah.! haha

"orang lain kumpul puasa dapat pahala. kau dapat dosa je nanti.!"

cis.! dia ni kan..kalau dah bercakap makan hati betul dengar.

wa bosan beb.! takde keje (sebenarnya banyak.!) sebab tu la wa kacau lu.! lu saja mau layan wa. nanti, kalau wa kacau itu kakak lu (my third sister) beliau nangis ngadu kat ibu. haiya.!! kasian la kakak mu ini. (gaya Johan Raja Lawak cakap cina.!)

disebabkan adik aku nak amik PMR dan si kakak pun nak amik SPM. jadi, aku redha jela ( TT__TT takde orang nak layan aku. siot ar.) so, aku decide nak jumpa kesayanganku.! (walaupun kenyatannya aku sangatlah happy moody dan rajin malas. POSE LAH.!) disana la aku habis an separuh masa BERborak, BERgosip, BERgaduh, BERcakaran, BERmanja, BERkelahi, BERjemur, BERmesra. heee..

selebihnya, aku habiskan masa dijalanan menjadi seorang Super Duper Hardcore Drifter (amik kau.!) hahaha. aku suka laju.!

nota dinding : jangan bagitau ibu. aku yg conteng dinding ni. oke.?! set.!

aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

3 ulasan:

nAmA wA jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR berkata...

sebenarnya semua org kat dunia diserang vurus mls..aku mls nak mandi skunk..

♥cutebabygirl♥ berkata...

dah setel ke puasa 6? hehe

Aidy Shahiezad berkata...

takkan puasa smp malas buat smua kerja kot ?? hehehe... :)

***********
my new latest entry:

Hari Terakhir September...
Pelampiasan Hasrat Tertangguh !!!
(http://aidyshahiezad.blogspot.com)