KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Ahad, 19 September 2010

aku bukan angau oke.!

ha'a. aku rindu kau lah b***.!

huh. itulah perkara yang paling sweet giler. kau jarang maki aku. tapi, bila kau maki..aku punya la hepi. tuhan je yang tahu. hohoho. seronok tak terkata. aku tahu, bila kau maki aku tu maknanya mood kau sedang sedang saja. so, aku tak kisah. sumpah aku suka gila b***.!

haha ngade ah.!

itulah, aku memang suka menggedik kat kau. kekadang kau layan. selalunya tak.! tapi aku suka. sebab bila kau tak layan, aku tahu kau mesti tersenyum sampai telinga baca mesej aku sampai kau blur nak mati tak tahu nak balas apa (oke. part ni aku tambah tambah je) sumpah aku suka jugak.!

ape lagi.?!

kau penah tengking aku. kuat kuat. touching aku. eleh, berapa lama sangat kau boleh marah aku.?! seminit pun paling lama. pastu, kau pujuk aku balik. aku buat bodoh je (niat nak balas dendam) tapi, dalam hati aku gelak terbahak bahak. "yes.! yes.!" suka gila s***.!

dia cantik. idaman jejaka mamak malaya.!

aku selalu cakap ;
"kalau kau tak cantik. takdenya aku nak kawan dengan kau. nasib baik kau cantik.!"

aku tahu kekadang kau sentap tapi kau dah tak lalu nak sentap selalu sebab aku selalu sangat cakap bende tu. haha kau tak tahu (nak bagitau ni. kalau kau baca lah blog aku ni huhu) sebenarnya, aku tak pandang kepada kecantikkan kau ataupun kisah hidup kau. apa yang aku pandang tentang kau adalah hati. hati kau baik gila.!

tahu tak korang.?

dia selalu jaga hati aku. susah dia nak buat aku kecik hati (aku je selalu cakap lepas) dia selalu jaga aku walaupun dia tak selalu ada dengan aku. dia ugut aku pun sebab aku ni degil. keras kepala. stubborn. sumenya ada pada aku. tapi, dia still rindu dan sayang aku. (oke. part ni, aku tambah tambah jugak. huhu)

dia sweet gila. aku memang tak boleh marah dia lelama. muka dia innocent gila.! memang lah, kalau dia buat apa pun tak boleh nak marah lelama. kira, memang tak boleh la. pastu, dia sengal. kira, aku yang moody ni boleh jadi happy mood ah. haha pastu an, dia cakap laju. dia cerita laju gila. kekadang aku terpaksa fokus untuk pick up apa yang dia cakap. hihi.

dia la mamak kesayangan aku.! yup.! dia mamak. aku sayang dia oke.!

sebenarnya,

aku rindu gila kat minah ni.!
rindu lah kat makcik.!

pagi tadi je die text aku. tengahari takde. petang takde. malam.? hm warghhh.!! jangan la takde.! kredit ada je. hm. mana dia pergi ni.? aku text die.? heee.~ aku ni bukan ego taknak apa, nanti kalau aku text dia tak balas, aku kecewa guling guling nanti. (oke. dia tau macamne aksi ni. *agaknya*)

jiwa kacau ni. aku sangat perlukan dia. aku malas nak text dia, kalau dia busy...aku kacau nanti dia kena marah pulak. hee.~ tak suka dia kena marah. hm. nak makcik.!

nota dalam gambar : aku perlukan someone.! anybody free.??


*sebenarnya rumah aku tengah wt open house
tapi, otak aku asyik fikir nak text suhadah je ='(


aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

3 ulasan:

Nur Hayaty berkata...

dah memang ang angau la...hahaha...text je dia..lalalala

Cik Yuki berkata...

haha dia bz tu. klo ta bz dia da txt.~

almas liyana berkata...

woot2~