KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Selasa, 21 September 2010

owh doktor gigi.

awalnya bangun hari ni. malam tadi, aku dah plan tak tidur, apesal boleh tertidur pulak.?! haish. pastu, plan baik punya buat - buat tidur mati. ibu ni, macam tau tau je aku ada agenda tersendiri. huhu. owh, kenapa mesti aku.?! kenapa.?!!

eh.?! sorry sikit.! aku takut dengan doktor gigi.?! mengarut ah.!! aku kan seorang yang berani. cekal. gagah. perkasa. TT___TT

stupid picture.! dem.!

hmm..dah sebulan lebih aku sakit gigi. hm. tak..sakit mulut. heee.~ sakit semua bahagian dalam mulut sampai effect pada kepala aku sekali. warghhh.!!

sakit wehhh.

"itulah, dulu suka ngat makan coklat la. candy la. askem la. haaa. pastu selalu ngat lupa gosok gigi. kan sekarang ni gigi dah rosak.!" bila ibu dah start berkata - kata.

gosok ar..TT____TT

"mana ada tak gosok.! gosok ah.! hari - hari tak penah miss.." hmm..lagi - lagi time sejuk, tak mau mandi pagi. aku gosok gigi tau. haaa.~

"dah. ada je alasan kau. siap cepat.!" takde kompromi langsung ke.?!! warghhh.!! "dah berbulan kau tangguh je nak jumpa doktor gigi. nak tunggu ronggak baru nak jumpa.?!" haish.!

"tak mau ar.!!" weh. mana ada aku nak nangis. habuk masuk mata ja.

"kau ***** sangat dengan doktor tu apesal.?! bukan dia makan kau pun." hm..

oh gigi. kau memang spoil mood aku tiap - tiap hari. lebih - lebih lagi, raya hari tu. aku tak dapat makan nasi impit dengan kuah kacang. tapi, nasib baik aku masih boleh sental almond london kat rumah sedara aku. syukur disitu.

hee.~ rasa nak rotan - rotan ja.!


p/s : ta mo tulis nota.! huh.

aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

5 ulasan:

Linglung berkata...

org ckp sakit gigi ni sakit ke-2 plg sakit dlm dunia selepas bersalin/beranak..

Lelaki Ini berkata...

sakit gigi sgt2 sakit..
adeyh!

Cik Yuki berkata...

lalinglung. hihi..itulah, rmi yg ckp cmtu. warghhh.!! mmg skit. hm.

Cik Yuki berkata...

lelaki ini. memang sakit TT___TT

kesayangan kepunyaan berkata...

pehh, nmpk je gtu.. sangat ketakutan, ohh please x mo sakit gigi.. ahakz