KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Khamis, 23 September 2010

sweet memory..aku suka karma

apa itu karma.? sejenis kurma ataupun coklat.? hoo.~ aku tak sure tentang tu. hihi. aku tahu tapi nak explain aku tak tahu. haaa..jangan ar suh explain k. peace ;)

cantik kau bertudung. aku suka.

jom flashback alik story pasal aku.

malu. tapi, dulu aku ni muka tak malu. sangat havoc dan gila. sewel. mereng. semuanya aku. yela, time ni bebudak lagi. jiwa happy je memanjang. tak kenal erti 'masalah' ataupun dalam bahasa omputihnya 'problem'. (sekarang tak lagi.!) haha

si baju kuning tu member aku yang paling rapat ah.

ok. tipu je. takde la rapat sangat tapi rapat ah. hm. eh.?! aku pun tak tahu nak explain camne tentang keakraban kami ni. huhu

actually, dia ni member aku time sekolah menengah. aku ni notty gila time tuh. aku suka kacau dia sebab dia ni sangat lemah lembut dan memang sesangatlah lembut (dulu ah). so, bila kacau ke. buli ke. dia akan cakap 'jangan ah.' then dia senyum. aku pun tak pasti dia marah ke tak time tu. haha

Kami terpisah sebab aku berpindah ke home-sweet-home ; rawang. so, lost contact setahun dua. tak.! tiga tahun. hmm maybe lima tahun. haha

Facebook la yang menemukan kami kembali. memang tak disangka. dia kenal aku. cess.! sape boleh lupa orang yang pernah buli kita an.? lain lah orang yang membuli tu (aku) memang lah tak ingat. haha

"kau ingat tak.? kita yang jahanamkan moto salad dulu.." dia start flashback kisah zaman sekolah dulu. hadeh.! aku tak ingatlah bhai.!

"hah.?! bila..??" abis wayar yang berkarat kt otak aku ni, kena polish balik baru ingat kot. haha

but now.! i'm remember dear. yela, that time kau kata kau reti bawa motor an. so, aku pun best ar kejap jadi pembonceng. tapi, bad luck ar time tu. memang aku tergelak gelak bila dah ingat ni. haha very funny.

now. dia dah berubah sikit. haha sebab rajin buli aku. (nah.! terkena kat aku pulak hihi) aku tak kisah dia buli aku. aku suka gila.! tanda dia sayang aku.! hoit.! aku taknak lupakan kau ah. kau memang best. hihi

nota tepi sampul : ni blog dia. memang sweet macam orangnya. hihi

aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

10 ulasan:

Lelaki Ini berkata...

lembut macam agar2..
x pe...
pompaun..
jgn laki lembut sudah...

Cik Yuki berkata...

hahaha tw ta pe.~

hamzah ian berkata...

ngeh2.. seyes cun..

zynoe berkata...

ohhh.
you cantik, kawan you tu manis.
:)

almas liyana berkata...

sweet la kamu...
luv u cayunk~
;D

Cik Yuki berkata...

hamzah. haha mmg cun kn.? kn.? ngee.~

Cik Yuki berkata...

zynoe. tnks.:)

Cik Yuki berkata...

almas. actually, da lme nk wt. bru hari ni brkesempatan. haha luv u too.~

Pencacai Alim berkata...

tetiba jantung bergetar..adakah? hahaha

Cik Yuki berkata...

haha jtuh cinta ka.?? ngee.~