KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Khamis, 23 September 2010

sotong kering betul.!

semalam, adik aku buat aku tergelak besar dan dia buat aku berfikir balik. haha

dah lama aku tak gelak macam tu. maksud aku, gelak dan hati aku happy giler.! yela, even aku ni seorang yang sengal a.k.a sewel. masalah dan segala kesukaran aku hanya aku je yang tw. tettt.! mungkin sebab kimia antara aku dan bff aku kot. semalam, dia bagitau dia happy dan malam pulak aku gelak dengan happy nyeeeee hahaha

act, adik aku bercerita something kat aku yang tengah drive. lol.!

"jup. kau cakap ape tadi.?" soal aku balik. dem.! memang aku tak dengar apa pun. haha

"b***h.!" marah adik.

haha memang aku kena pukul ar dalam kete time tuh. seyes.! aku mengelamun dan jangan tanya aku mengelamun apa sebab aku tak tahu. disebabkan itu, aku gelak terbahak bahak.

pastu, aku beli ar ayam uncle bob kalau tak silap ah namanya. so, aku tengok kureng hot dan aku suh letak lebih lada supaya jadi hot and spicy. then, adik adalah orang pertama makan ayam tu (feberet food dia.!).

"ayong. boleh belikan aku slurpee tak.?" soal dia dengan tenang.

"lah.?! kenapa je.??"

"pedassssssss.!!" haha memang tak senang duduk lah dia dalam kereta tu.

aku tak habis gelak lagi. abang yang jual ayam tu pun usha pelik je. haha adik sampai duduk terbaliklah sebab tak tahan pedas. ngee.~

ok. itu yang lates.

yang paling kelakar sekali. ada la one day tu, aku hang out dengan member. lepak kat mapley a.k.a kedai mamak. actually, aku memang sangat malas time tu. mengatuk apa tah lagi. memang lah.! then, member aku ni dok bebel dan bebel..

"oit.!" segar bugar aku bila kena terjah macam tu. guys.! aku tidur.! hahaha dalam keadaan kedua belah tangan aku menongkat dagu. hahaha.

banyak la, aku buat pe'el camni. sampai adik aku panggil aku 'spenda kering' ah. kekadang dia cakap aku ni 'tunggul kayu' hihi dah tau kan kenapa kekadang adik aku panggil aku 'sotong kering'.! hoho actually sangat tak sengaja.

paling teruk. aku mengelamun dalam kelas. lecture suh aku answers question die kat white board (kelas maths) aku boleh terpaku depan white board tu. haha ok. time tu aku ingat kenapa. sebab aku kungfu fighting dengan suhadah. tapi, aku boleh jawab dengan baik sebeb aku takde la mengelamun banyak sangat time tu. hihi

haaa..kalau awak borak ngan saya.
saya try untuk tak tidur ok.? hihi


nota surat cinta : rasanya ramai kot yang makan hati berulam jantung kalau bercakap dengan aku. hihi

aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

2 ulasan:

noor afzan berkata...

b***h tu mende?

Cik Yuki berkata...

bodoh. hahaha tbe2 je jd bek an..nk snset ayt tu. ngee.~