KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Rabu, 8 September 2010

yeah.! yeah.! esok raya.!

hish. excited sangat lah. kenapa pun aku tak tahu. haha mungkin sebab aku yang paling banyak menurut perintah ibu kot.

first round ;
"ayong.! jom cat rumah ni.."

second round ;
"ayong.! cat pintu ni.."

third round ;
"ayong.! tukar langsir ni.."

last round ;
"ibu..ayong tidur.!" adik aku ni memang spoil lah.!

so, selama bulan puasa ni entry pependek. haha ingatkan nak tamatkan je cerita di atas. tapi, alang - alang menggoreng ikan pekasam..biar sampai jiran sebelah bau. alang - alang bercerita sakan..biar sampai korang cemburu. hahaa Khairul Atikah melaporkan untuk TV303 ;p

"oit. apa buat.?!" aku menegur adik aku. (hm nak tegur sape lagi an.? an.?)

"hmm..rabun kau dah teruk nih." haish. sabar jela bulan puasa ni.

huu. main mesej lagi bagus. urm. sejak pakai hot ticket ni, makin jarang pula aku main mesej. haish. rugi je RM15 aku. eh.?! tak rugi lah. ahaha nanti aku cerita. ;p

to : kawan_saya
txt : hohoho esok last pose pastu rya.! suka ny sy.. XD (dah la tak bagi salam. main terjah macam tu je. melodi betul aku ni. haha)

kawan_saya balas : esk last pose.?!

to : kawan_saya
txt : ha'a lar.! bosan lah taon ni kau ta de huhu bestny da nk rya.! (masih dalam mood excited sangat. niat jahat nak bagi orang tu jeles.!)

kawan_saya balas : raya hari kamis ke jumaat.?

to : kawan_saya
txt : ari jmaat lor. hihi (dgn confident level yg sgt tinggi)  

kawan_saya balas : hari ni selasa rite.?

hoh.?! dengan sepantas lipas cukup sifat aku terus cek digital calendar (dalam hp daa.). ops.!!

to : kawan_saya
txt : hehe slh r..

kawan_saya balas : hihi bt org panic je.

fuh.! nasib baik lah kawan_saya sangat memahami yg aku ni sengal je. haa. itu lah, niat jahat kan.?! nah.! sebijik aku dapat. nasib baik kawan_saya puasa (mungkin ini la ayat hati die kot) haha

nota kad raya : haha pagi ni ibu ajak kemas rumah pulak. hm aku bukan duduk kat rumah banglo tapi, semalam dah kemas. apa yang tak bersih lagi.?? urm. ai.ai kapten.!

aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

3 ulasan:

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN berkata...

selamat ari raya

biela sapine berkata...

kemas rumah bersih2.. hiks

vidadarisakura berkata...

selamat hari raya..