KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Jumaat, 3 September 2010

adik prihatin

ini cerita tentang adik perhatian prihatin. ye.! bersyukurlah anda kerana memiliki adik yang prihatin. biarpun dia suka damn anda. sebagai kakak yang hati kering ataupun, untuk lebih puitis jiwa rocks.! mahupun, untuk lebih aslinya dipanggil hati batu (haha aku sangat blur..apa da.~) jadi tiada sedikit pun heart feeling nak touching touching nih. (saya sedang menipu.!)

jujur dan ikhlas. adik aku sangat cakap ikut sedap. tapi aku suka.

"adik.." aku baru bangun tidur. sangat mamai. adik duduk depan laptop aku.

"kenapa kau.?!" lihatlah. terharu aku. dia memang prihatin. kan.? kan.?

"hm.." niat nak bermanja. tapi macam tak berjaya. dia asyik dengan cerita korea yang aku download tu.!

*silent*

"bibir kau pucat.." wahaha.~ berbunga - bunga jiwa ni.

"adik.." panggil dengan lemah longlai. sangat mengada - ngada aku nih.!

*saya perlukan perhatian*

rasanya itulah yang tertepek kat dahi aku kot.

"hm.." ada respond tapi dia tersengeh - sengeh (weh.?! betul ke eja ni.?? ke..tersengih - sengih.?? urm..) layan cerita korea tu.

"aku tak sihat ni. perut sakit.." tolong jangan muntah biru ok.?! aku sakit lar.

"so.?"

benci ah.!

nota tangan kecik : rasa nak tampo die tapi sayang.
aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

4 ulasan:

noor afzan berkata...

i pun sama..
mencilah..
tak prihatin langsung!
kuikui~

Cik Yuki berkata...

haha mmg ta prihatin. T.T
nasib.nasib.

nAmA wA jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR berkata...

adik kau tak sayang kau..
kau kena cari adik lain..

Cik Yuki berkata...

alvin.~
warghh.!! sbnrny die syg ak tp ta tnjuk...
huhuhu ta mo yg len.!