KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Rabu, 22 September 2010

lagu raya Yuna sangat best.!

Selamat Pagi.!

Apa mimpi saya bangun pepagi ni.?? (haaa..nampak ngat selama ni aku tak rajin bangun pagi. haha) saya mimpi awak la. so, saya tak sesabar nak terjaga daripada tidur untuk wish morning kat awak.! haha

disebabkan bermimpi yang indah. tenang dan nyaman..aku muncul lebih awal daripada mentari hari ni. =)

seperti keluarbiasaan, aku buka channel 8tv. yelah, pepagi ni sume program tv tak berapa nak menarik. tetiba je, aku terdengar lagu raya nyanyian Yuna - Raya Oh Yeah. tajuk pun dah sempoi, ini kan pulak lagunya. perghhhhh.! sangat like dan like sekali.

kenapa sangat like dan like sekali.?

sekiranya, anda juara jangan lupa lirik yang telah dinobatan sebagai jutawan, yang mana RM1juta tu tak terhabis guna untuk 7keturunan (bagi mereka yang tak rajin berhutang dan tak membayar hutang shj). anda la orang yang layak dan tahu jawapan kepada soalan diatas. haha

ape.?

ta mau jawab.! hahaha tengok lirik dan nyanyi. lu pikir ar sendiri.! salam syawal semua.!!




nota bertampal : merapu merepek diatas bukanlah dibawah pengaruh alkohol atau dadah.! peace no drug. ;)

aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

2 ulasan: