KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Khamis, 8 Julai 2010

punca sebenar kekalahan german

haaa..ini la yang aku nak beritahu. aku dah selidik dengan bersungguh.sungguh. aku dah buat macam.macam kajian. malah, aku siap masuk ke dalam lab sekolah adik aku untuk buat kajian yang lebih terperinci tentang kekalahan pasukan feveret aku german dengan menggunakan segala tabung uji didalam makmal itu supaya kesahihannya terbukti benar.

selepas aku kaji demi kaji demi kajian aku buat. sah.! kekalahan german pada spain semalam iaitu 0-1 (haiya.! tepuk dahi terus.!) bukanlah berpunca daripada si Paul sotong kurina yang berlagak pemes. kononnya dia rasa dia lebih pemes daripada cristiano ronaldo ataupun mesut oezil atau mungkin juga miroslav klose dan tak mustahil juga si lionel messi yang dikatakan sebagai pemain world cup sebenar. haha

(gila hebat aku taip nama penuh dorang an. hehe credit to FIFA page.!)

semuanya berpuca daripada...
.
.
.
.
.
.
.
.
jup..selak.selak alik kertas kajian saiz A4 td.
.
.
.
.ok.
.
.
dan puncanya ialah.
.
.
.
.
.
.
.
aku

der.! aku tertidur semalam..yang aku ingat semalam, german sepak bola je. belum sempat pas kat member team lain aku dah tamat siaran. TT__TT aku tak sengaja wahai thomas mueller.! aku memang nak tengok. aku siap kunci alarm untuk bangun. bila da bangun, aku siap peluk spongebob untuk pastikan aku tak tidur tapi ternyata spongebob tu terlalu empuk untuk di peluk. (alasan.!)

aku adalah aset penting pada kemenangan german. kesahihannya terbukti sewaktu german lawan serbia. kenapa kalah.? sebab aku tidur..! huhu aku betul.betul kecewa. jangan risau wahai sayangku david villa. aku akan support team sayang sehabis baik dan janji tak tidur dah. (haa..curang sudah.!) hahaha



pssst : apa.apa pun german tetap di hati. 4tahun lagi yeah.! aku akan pastikan aku tak tidur.
aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

17 ulasan:

miss cute berkata...

oit pencurang yg setia! hahaha..sbb tu ke german kalah.adei..lawak a.

Cik Yuki berkata...

haha nk wt mcmne. da dedua fev team OUT. kasi layan r kt spain plak..hehehe

FarhanaDr berkata...

Hahahahaha.. Mungkin gak sebab saye pon tido lepas 1st half.. ;p

salad berkata...

masuk air la kawan aku sowg ni...punyelah bersungguh2 aku bace blog post ko ni smate2 nk tau ape la ko nk mrepek...

Cik Yuki berkata...

farhanaDr. hahha itu psl la. dorg hilang smgt ble kte hilang. haha

*bajet perasan nih.

Cik Yuki berkata...

salad. ak ckp bende betul. tiap kali ak tdo mst german klh. ble ak ta tdo..ta klh lak..haha

alvin takda umah harga 8juta berkata...

gua rasa salah padang la..padang tak rata..

wa pun tetido..
demn spain menang..


harap holand arr pasni...

Cik Yuki berkata...

haha wa pn skit ati ngn itu spain..
tp kte tgk t camne..huhuhu

Che Armad berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Che Armad berkata...

hahaha...
senyum jer...
=)

Cik Yuki berkata...

che armad..
owh.! awak ad sni. haha
ske. ske.

snyum sokmo.~

Anies Haidar berkata...

HAHAHA . sumpah x bOle bla! hehehe.

jane berkata...

mgkin sb abb aku tak tgok kot match ni kot
sbb stiap kali aku tgk mesti menang

n in fact .. muller tk main sbb injured
kalao dia main mesti menang

arghhhhhhhhhhh mencikkkkkk spain!!!!

Cik Yuki berkata...

anies. hahaha ko kne terima kenyataan tuh.

Cik Yuki berkata...

jane. kita sma. ak kecewa tahap gaban sbb muller ta men (pdhl ta tw pn muller ta men.haha)

yeah.! support ayam belanda sesame.!! hahaa

hans berkata...

janji Spain juara
hohoho

Cik Yuki berkata...

hans.!! wah..cmne ini budak ad sni. TT__TT btw.tq hehehe peace.~