KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Isnin, 12 Julai 2010

this post not about world cup ツ

laa..ape kes ngan lu ni beb.? apesal mesti rindu orang yang tak rindu kat lu.?! kenapa mesti ingat orang yang tak ingat kat lu.?! kasi lupa sudah. tak payah fikir lagi. kesimpulannya, lu macam sure je die tak fikir kat lu, die tak rindu kat lu, die tak ingat kat lu an.? huhu macam bagus je.

merepek apa.?

owh, bila bercakap dengan diri sendiri macam tu la jadinya. sendiri soal, sendiri jawab. kesudahannya, aku jadi emo. emosi la..bukan budak emo tu..tak.! aku tak pakai pakaian macam tu okey.?! make - up macam tu pun tak la. aku cuma gadis biasa je. peace ~.~

haa..ingat lagi tak pasal keluhan aku last day.?! hahaha lawak sikit kot, last.last aku buat kerja sia.sia je an.? tapi, hari ni aku teman adik aku Khairul Anwar. dia nak beli kasut. aku pula memang nak beli kasut tapi takde la desperate sangat an (cover sikap cerewet..) tapi, suddenly je aku ternampak lak satu kasut ni. terus aku minat. kira cinta pandang pertama la haha

ini lah kasutnye. bum equipment.

actually, aku ni fanatic converse shoes tapi kesian la dengan ayah aku. parak die nanti hahahaa setakat orang macam aku ni. biasa.biasa sudah.!

psssttt : bila aku dah minat, ayah terus suh amik sebab dia tahu aku ni cerewet sangat beli kasut. haha

aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

2 ulasan:

alvin takda umah harga 8juta berkata...

o.k arr tu..ada gak kasut raya kan...



nge~~nge~~

Cik Yuki berkata...

haha yela alvin. setuju ngt. ak sgt adore ksut ak ni. sgt suka. hahaha