KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Isnin, 5 Julai 2010

bila aku da marah.

der..wa tengah marah..jadi, kena paham.paham la yang entry in sangat beremosi. kepada sesiapa yang tak berminat sila baca sekali imbas sudah. pape pun, tanks sebab sudi melepak kat page buruk ini (akan direnovate okey.!) huhuhu.~ luv u.


dalam life aku ada dua perkara penting.
FAMILY and BESTFREN
(boyfriend juga akan berada di status bestfren)
perkara ni sangat penting.!
jangan sesekali buat aku marah.
jangan sesekali lukai mereka.
jangan buat.!
aku tak suka.


haish.~ salah..ni adik die. kira bestfren aku jugak. syg die.

haaa.~ ini yg PALING aku sayang. up sikit...PALING SAYANG.

aku tak suka sesiapa je yg sakiti dua perkara itu.
jangan buat aku marah.
TITIK



pssstt : picture family adalah picture paling aku sayang nak kongsikan hehehee later la aku kongsikan ok. hehee btw, i luv my family so much.!

aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

4 ulasan:

aben berkata...

mane gambo ambo?
woo...x aci la...
hhohohoo

renovate lawo2 skit...banyak2 pon x pe...
hee~

Cik Yuki berkata...

hehei..aben.!
tuan ambo yg ta penah bg gambo kt ambo..
camno ambo nk mskkn..? hahaa

orait2. nantikan..
ambo budak baru blaja jadi..ta da tw camne lg nk wt cecantik hehehe

♥cutebabygirl♥ berkata...

sabar..sabar..
mcm2 prangai org neh.
hhuhu~

Cik Yuki berkata...

hahai..cutebaby.;
itu la yg peningny org2 ni.
hehee btw..tq.!