KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Isnin, 5 Julai 2010

hei kekawan. aku sangat perlukan pertolongan korang.

der..aku tak tau apa masalah. laptop aku da terlalu banyak virus atau.....arghhh.!! tolong.! tolong aku jup.

apa yang korang nampak kat blog aku.?

page macam ni..?

or
.
.
.
.
.

tolong bagitau.

aku dah tukar template blog aku. tapi bila aku view..still macam di atas juga.!
sampai dah jahanam semua aku delete tapi still view macam atas tu jugak..

tolong weh..

please..please.

TT__TT

psstt : aku sedang terketar.ketar kesejukan.!! aduh..macam.macam hal la. sob.sob.sob

aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

6 ulasan:

jane berkata...

eh ok jer layout ni
aku suke blog kaler hitam

mcm kurus

hahaha

>>______<<


g servis laptop ko
keh3x





inai malam pengantin

Cik Yuki berkata...

hahaha

ye..betol kata kau..
laptop aku ni patot di service.

huhu tanks jane.! ^_^

vidadarisakura berkata...

aku tengok ok jak. ailaiike.hee

Cik Yuki berkata...

vida..
huhuu
ske ek.?
btw..tenkiu.
i like too..
hahaa

fndrocka berkata...

aku tak nampak pun macam layout nombor satu tu haa..

Cik Yuki berkata...

fndrocka..yela, laptop aku ni yg wt hal TT__TT