KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Sabtu, 24 Julai 2010

kau dah berubah.! aku tak suka.~

terkejut aku.!

sumpah aku nak pengsan. tapi, aku take positif sebab aku tahu dia tegur kerana dia sangat sayangkan aku. dan mungkin dia turut rasa kehilangan dalam diri aku. yang mana sebenarnya aku tak perlu berubah.

hei.!

tak payah jaga hati aku kalau aku menyakitkan hati kau. ingat pesan aku ni.?!
tak payah jaga hati aku kalau aku buat kau nangis. ingat yang ini jugak.?!
tak payah jaga hati aku kalau aku buat kau tak senang hati. ini paling penting.?!

aku suka bila ditegur. maknanya, ada yang perhati dan peduli. dan aku paling tak kisah kalau kena marah untuk kebaikan. jadi, takde la aku asyik lakukan kejahatan (kejahatan.??) TT____TT

aku akan kecewa kalau tak ditegur.
ohh.! sakitnya hati aku bila tak ditegur.

der..selepas sekian lama, aku tak post entry yang masyuk. maaf la otak aku tak center lagi dan aku sedang berusaha untuk kembali normal. memang tak lah.! banyak sangat minum coke time frust.frust ni. tertonggeng.tonggeng aku frust. huhuhuu.~ layan jiwa yang lara. nasib baik ramai yang ada dengan aku.

especially, tanks to Noor Suhadah yang selalu ada dengan aku. aku tahu, dia memang ada.! dan aku minta maaf tak sengaja sebab terabaikan perasaan kau.


psstt : tanks jugak untuk korang yang tak jemu.jemu menjenggah blog aku ini. bila normal nanti, aku akan berikan korang pembacaan yang lebih berilmu menarik. ^.^
aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

7 ulasan:

hans berkata...

entah
xtahu nak cakap apa

eh..nak tanya
camna ekau letak button2 kecik bawah tajuk entry tu?
leh gtau x?

Perjalanan Semalam Ialah Hari Makan Sedunia

hans berkata...

den dah cuba buat button tu tapi xkeluar plak

P/s : Review Film : The Sorcerer's Apprentice Cool Giler Beb!

alvin takda umah harga 8juta berkata...

gua pun selalu ada temani lu k...

selalu ada kat komen blog ni pun kira ada kan..

She is f.A.z.A berkata...

hey u..
get normal soon =p

Cik Yuki berkata...

alvin.

tnks alvin sbb slalu ad ngn wa. huhu
i like.~

Cik Yuki berkata...

orait faza. tnks.~
^_^

Cik Yuki berkata...

hans. keep trying.~