KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Rabu, 28 Julai 2010

malam yang indah untuk dikenang

since aku ta de mood untuk berfoya.foya. bajet nak lepak mapley a.k.a restoran mamak. pekena kopi ais. borak.borak. sembang.sembang. so, ta de la aku bajet nak dress up ala.ala miss world. cuma berpakaian sesempoi kaum adam ke mamak store untuk beli sekotak rokok (t-shirt and straight cut black color). dengan selipar crocs kesayanganku. so, sangat kesengalan malam tu.

memang surprise sangat sebab sume bajet aku salah.!

malam tu keluar dengan ALMAS. SALAD. HAFIF dan SEORANG AKU.! at last kitorang pergi Wangsa Walk (first time aku pergi sana) seorang aku telah menjadi seorang jakun disana.

actually, almas and salad kawan sekolah aku dulu. memang aku rapat dengan dorang tapi at last aku pindah. so, lost contact. dengan salad, da berkali jumpa tapi dengan almas, first time since terpisah dulu. hafif ni kawan almas dan salad. so, tak berapa kenal tapi boleh go on.

(atas) almas dan hafif.
(bawah) salad dan seorang aku.
malam tu kitorang karoke sampai pecah sore aku.! nampak sangat aku yang banyak nyanyi hahaha aku happy sangat.! luv u guys.~

di petronas.

sebuah kereta jenis SAGA BLM 1.3 SPORT DIAMOND black color berhenti di pam bernombor 7 (nombor favorite aku!). pemandu tak keluar pun (aku). salad yang keluar (support minyak keta).

tiba.tiba almas keluar.

dia berlari laju mendapatkan salad. hati aku ta sedap. hmmm..support minyak jugak la. aku pun sama.sama dengan almas berlari mendapatkan salad.

almas dan aku ; salad.! salad.! panggil kami.

sampai pada salad. segera aku keluar an RM10 daripada poket aku (memang tu je yang aku bawak pun malam tuh.! yela, bajet pun mapley). aku berikan pada salad. aku usha, almas belek.belek duit die dalam purse. hohoo..nak support minyak gak. fikirku.

sementara aku menoleh memandang hafif yang tengah get ready untuk pam minyak kedalam tangki minyak keta sport aku tuh.

tiba.tiba

almas ; nah.! (sekeping kad mesra..)

aku ; lah..?! hahahahaha ingatkan nak support ke ape.?!

salad ; aku dah bajet lega la tadi ingat semua nak support minyak. hahaha

aku dan almas kembali mendapatkn hafif sementara salad meneruskan nawaitu beliau dikaunter bayaran. memang gelak ta ingat aku dan salad pada almas. kelakar juga orangnya. hahaha btw, malam tu almas belanja aku makan Spicy Chicken McDeluxe..nyummmy..~ tq almas.!




pssst : tanks korang.! malam tu, indah sangat.~
aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

9 ulasan:

kobEj0rdan~ berkata...

tq almas:)) kenape x hemtam GCB??:P

Cik Yuki berkata...

hahaha

awk.~
mcdeluxe tu pun terseksa nk abiskan.
ngee.~

almas liyana berkata...

hahaha!
oit xyah a cte pasl kejadian kt petronas.!
adei..sakit perut ble ingt balik.gelak tak henti2.
hahaha!!!

Cik Yuki berkata...

haha da tercerita lor.
camno nih.?? ngee.~

hans berkata...

nama dia Salad ker?

P/S : Dulu Bencinya! Sekarang Sukanya!>

vidadarisakura berkata...

;p

♥cutebabygirl♥ berkata...

hahaha.
amk kesempatan.
org isi mnyak. die amk point. :P

cik yuki berkata...

hans. nama die salahhuddin. lebih popular dgn nama salad. hehehe

cik yuki berkata...

bbycute. itulah pasal. hahaha