KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Jumaat, 16 Julai 2010

kebahagiaan dalam perpisahan

der. kalau anda adalah fanatik aku (perasan betol.!!) korang akan perasan..betapa bosan (atau memang bosan..??) sangat blog ni. aku moody sangat. aku tak happy. semuanya kerana SATU hal je. alah, kalau anda.anda.anda dan anda seorang wanita/gadis/girl dan sewaktu dengannya..yang normal. ditegaskan sekali lagi ye. yang normal.~ anda pasti akan mengalami masalah yang sama dengan aku. hehehe ops.~ lelaki normal juga. hehehe

haaa..da taw kan kenapa.? gud. gud.

aku sangat happy. at least, kitorang boleh berkawan lagi walaupun tak sama macam dulu. ini adalah kali pertama aku rasa sangat happy. banyak cerita yang nak diborakkan. memang ta cukup.! aku rasa macam nak pergi je kat dia. tapi memang TAK la kan..hahaha sebab aku bukan jenis camtu :(

bila dia dah takde. maksud aku, bila aku dapat tau je dia dah tak boleh ada. (faham tak.?? buat₂faham jela.) baru la aku sedar satu perkara. aku tak boleh kalau dia takde. bayangkan, sumone yang korang rapat. rapat sangat. korang da macam belangkas ngan die. tiba₂dia takde. haaa..macam tu la yang aku rasa.

hoit. membengkak kot mata aku sebabkan die sorang. memang rindu sangat la.

tapi, bila die call je aku tadi..huh.~ melayang-layang aku. tangan terketar.ketar nak tekan button pick up tuh. bila dengar je sore die. perghh.! terhenti nafas aku. pastu, jantung aku berdenyut selaju kete formulaOne tuh. sepanjang borak, aku ni asyik gelak je. even die citer pasal sumting yang aku taknak dengar sebenarnya..huhu (over pulak.~)

hehehehe cover.cover.~
hahaha

adakah ini..??

ohh.~ tidak.!
memang mustahil la.~
cukup la dia ada.
itu pun dah buat aku happy sangat.

der..aku happy kalau dia happy.

orait.~
sekian.














 hehehehehehe brithday aku 7 Ogos ni hahahaha














pssst : kalau aku tak follow korang lagi. sorry tau sebab dah limit 300 orang. tapi, nanti aku mesti follow korang. hmmm aku pun tak tau. leh tak taknak ada limit.limit ni. tak ceria la hidup aku kalau 300 orang je. :(

aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

8 ulasan:

zBz berkata...

cinta mmg complicated...sumtime hepi sumtime sedih n sumtime gado2...ape2 pn trima seadanye (.^_^.) ape2la aq merepek ni ye :p

Cik Yuki berkata...

zBz.
ta pe kot hehe
mmg entri sy mst ad karut2nye..
ngee.~

btw. tnks.
mmg cinta tu sgt mencabar.~
^_^

Nur Hayaty berkata...

cik yuki : harap awk bersabar k..cinta tak semestinya memiliki...mmg sakit utk terima itu..tapi percayalah..kalo org yang kiter suka atau syg tu happy..kiter pun akan happy...even kiter tahu dia bukan utk kiter..tpi kena ingat..jodoh itu Allah yang tentukan..so..kalo ada jodoh antara kamu dan dia insyaAllah tak kemana..=]

aina berkata...

apa motif letak pix ni dengan birthday 7 ogos ??? hehehehe ni mesti ade pape kan.

Cik Yuki berkata...

nur hayaty.
tnks. mmg skrg ni berserah je pd jodoh. even skit sekali pun, just terima je. janji die happy. itu pn da ckup. :)

Cik Yuki berkata...

aina.
haha mustahil la klo ta de motif rite.??
klo ad org post brg tu kt umah pn best gk..

la la la la la la ^_^

Anne Boleyn berkata...

setuju dengan nur hayati tu. cinta tak semestinya memiliki.. sabar je lah kay. dan senyum sellau. :)

p/s: jom lah tengok pengalaman hana masa nuffnang sharring session kat sini :

http://hanalovenest.blogspot.com/2010/07/nuffnang-sharring-session-pak-li.html

Cik Yuki berkata...

anne boleyn.

hehe tq..