KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Sabtu, 10 Julai 2010

bahasa cina o0o0o bahasa ibunda

isk. kalau korang nampak aku kat petaling street tu bersyukur la sangat. dah habis rajin la aku keluar tu. haha sikit punya banyak sangat (ayat baru) malasnya diriku untuk keluar. gila crowded tempat tu, haiya..dalam mimpi jela. tapi, aku betul.betul dah keluar. percayalah..~(ops.! ternyanyi lagu ct plak.) hahaha

aku bukan la tak suka keluar (ayat cover..) aku malas la keluar (rasanya dah gemok sebab berperap dalam rumah) kenyataannya, tak bagus keluar tu (cover lagi) ok. aku tipu.! hahaha ringkasan ; aku tak suka keluar.

der, tadi kat petaling stress street, aku ingat nak beli kasut la. tak kisah la kasut jenis apa pun (converse je) sebab aku malas la nak gi midvelly, times square ataupun yang sewaktu dengannya. huhu.

at last. aku tak beli pape pun, balik macam tu je (memang ayah aku orang paling happy sebab duit dia selamat giler). sumenya sebab aku dah stress. da la crowded. bau buah yang kena bakar tu..huhu buah apa ye.? haish.! pastu dengan bising. lagu macam.macam ada macam iklan astro tu.

yang paling sakit hati, dorang tuh (majoriti kaum cina) asyik speaking chinese language je dengan aku. haiyo.! sumpah sakit hati kot. aku nak beli, tapi kalau dari awal sampai akhir die gi explain kat aku dalam bahasa tu, apa yang aku faham der.?!

wo ai ni tau la huhuu

check it out..korang rasa aku ni muka macam anak cina ke.?! hadoi.!! aku perlu belajar bahasa cina la macam ni. bukan sekali tapi dah berjuta kali.!

ini jela picture.picture aku yang paling cute. haha jarang bergambarlah. (saya seorang pemalu.~)

haih.??? salah pic la..haha aku tak de ar secantik ini.

hahaha ini baru betul. ish. tak.! tak.! aku bukan yg cantik tuh. yg sebelah kiri. haa..yg tak berape nak cun pakai baju kuning tu. cute ada la hehehe (capture before sleep..)


psst : aku tak suka pergi kedai cina. TT___TT

aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

6 ulasan:

Che Armad berkata...

mase kecik mmg cute...
gambar ngan adik...
+_+

She is f.A.z.A berkata...

hahaha
aunty, u amik mandarin as 3rd language not bad though =)

Cik Yuki berkata...

che armad.? maknenye skrg sy ta cute..???

(blah..tarik spongebob..duduk tepi rak buku.)
TT___________________TT

Cik Yuki berkata...

faza..aunty u pggl i.??????
T________________________T

i think so..haha

Che Armad berkata...

=)


hahaha....



spongebob da...

Cik Yuki berkata...

che armad. da itu je teddy y plg sy ske n syg. spongebob sy..slalu ad ta kre wktu..huhu