KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Selasa, 6 Julai 2010

The Twilight Saga Eclipse

der..pukul3 jup lagi si suhadah duduk depan tv melayan citer She Wolf kat TV3. aku.? memang tak join la. aku kurang menonton tv kecuali pukul5 nanti. TV9 hahah.~ bercakap pasal tv, sepatutnya pukul2.30 sampai pukul5.30 aku duduk depan tv tapi disebabkan malas berebut dengan ibu aku, tak pe..aku mengalah jela. janji pukul5 nanti jangan kacau aku. (citer pe.?? hahaha tengok la guide astro korang. la la la)


der..khamis ni, ingat tarikh keramat ni 8 July 2010 (der..aku fikir brithday aku..hahaa salah pulak. brithday sendiri pun aku lupa.ngee.~ sengal) the twilight saga eclipse akan muncul di pawagam berhampiran dengan rumah ibubapa anda.

yeay.! aku tak sabar.sabar nak tunggu habis download.! aku boleh tengok dulu sebelum korang hahaha

pape pun, aku tetap akan ke panggung untuk join advanture dengan korang sume. ya.! aku akan pergi sorang.sorang saja. hehehe suhadah kat IPOH. memang TAK la aku nak bertemankan.? hahaa.~ aku suka gila dengan edward cullen dan jacob black. (punca kenapa si adam bukan nama sebenar tak mau temankan..) huhuu.~ tak pernah miss lagi tengok kat panggung the twilight dan the twilight saga.! good.~

psstt : jangan lupa germany lawan spain 7 july nih.!! jangan percaya cakap si paul sotong lembik itu..kita tengok game tu nanti sesama.!
psstt : suhadah layan she wolf kat tv3. dia wolves girl dan aku vampire girl hahaa.~

aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

2 ulasan:

FndRocka berkata...

celah mana Germany lawan Spain 7JULY???

Kontest Hanis & Mira terlambat pergi Exam

Cik Yuki berkata...

FndRocka.btolkn 7july.? huhuu.germany o0o0o germany..hahaha

*sy gila*