KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Isnin, 12 Julai 2010

kembali normal

sebenarnya tak normal pun. huhu hati susah der. tak tahu nak buat macamana. aku asyik berusaha bersungguh.sungguh untuk hiburkan hati aku dan tergelak sana sini. buat lawak. malasnya nak fikir.fikir ni. tapi, luaran je der. dalaman, aku je yang tahu kot. huhuu.

blog malas ni da jadi bertambah bosan der. hahahaa.

rasa nak kembali jadi baby.
macam
benjamin button
ahakz.~

psstt : nite.nite :)

aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

12 ulasan:

Aida Manap berkata...

ahahhahaa....kak ngah still ingat gambar ni lagi!!!!
dulu ayong la jadik feberet kiteorg tau!!! angkut bawak ke sana ke mari.. :D

alvin takda umah harga 8juta berkata...

elooo cik yuki..wa nampak baby tu mcm gaban..


buzzzzzzzzzzzzzz....

Cik Yuki berkata...

k.ngh...hahaha *malu* yeke.?! ayong ta igt pn..hahaha

Cik Yuki berkata...

alvin.itu baby ninja assassin r..
ta tkot ke.? haaa..???
hahahahaha belasah t..

Mr.Homosapiensz berkata...

skrg dah besar dah baby tu.....hehe

Lelaki Ini berkata...

ak plak rase cepat nk besar..
mau kawen!

alvin takda umah harga 8juta berkata...

owh...

gua tatot..
siyes gua tatot ni..


help~~~help~~

♥cutebabygirl♥ berkata...

kenapa ni?
ada mslh ke..

Cik Yuki berkata...

Mr.Homosapiensz. shhhh..~ jgn heboh2kn. hahaha ini baby mcm benjamin button. ngee.~

Cik Yuki berkata...

lelaki ini. yela..org ad awek mmg r ckp cmtu. huhuu

Cik Yuki berkata...

alvin. hish.! geramnya ngn die ni.~

Cik Yuki berkata...

bbygirl. ha'a..ad mslh pribadi. tp skrg ni da ok. hehe