KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Jumaat, 25 September 2009

Dah berhari - hari di hari ini je la..kekekehh !

hadoiyai !


Dah berhari - hari sejak aku dengan dia terpisah,
Dah berhari - hari aku dok layan angan - angan aku tentang dia,
Dah berhari - hari aku dok tergelak sorang - sorang,
Dah berhari - hari aku sedih sorang - sorang,
Dah berhari - hari..

dan

Sepanjang berhari - hari tu,
Aku tetap sorang - sorang (ok aku tipu..ramai orang kat sebelah !)

dan

Dah berhari - hari aku nak call die..
Dah berhari - hari aku nak mesej die..
Dah berhari - hari aku berlari - lari..(yang ni nampak sangat tipu ! aku bukan minah jogging !)

Takdir..
Takdir la menyebabkan segala ni berlaku..
Takdir buat kredit aku tak terTOPUP..
Takdir buat kredit aku terHABIS pulak..
Takdir buat kredit aku ADA tapi jimat sikit ar..

sebenarnye


Rindunye kat budak baju putih !
Rindu sesangat dengan gelagat dia..

Aku paling rindu nak buat dia marah..
Nak kacau die sampai die nangis..

ok !

Aku RINDU SIKIT (bajet ego aq nih) kat baju biru..

My kakak !
Yang selalu gado dengan aku..
Yang aku kutuk2..
Yang aku marah2..
Die suka bebel2..
Die suka marah2..
Die suka giler kalo aku kaco die..(seyez ! aku tak men2..)

siot !

Die tak tahu pun aku kutuk dia..
Lepas ni kompom ar die tau !
(jap, nak order katil kt ICU)

grr...
Dah berhari - hari..

tapi,
HARI NI je aku rindu..

semalam

haram ! sikit pun TAK !

ahahaha

psss : aku asyik mimpikan akak aku je sejak enam tujuh menjak ni..ahahaha

send mesej to akak (019345xxxx) : rindu ko kak ! giler rindu ! CALL ar aku !! aku kutuk2 ko pun..aku sayang gak..! ko masak sedap giler ! sebab makan masakan ko yang sedap giler la aku ni kekadang giler..! ahahaha
aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

2 ulasan:

kimisai berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
eugene berkata...

Nampaknya takdir yang membawa saya berkunjung laman blog anda,,, salam daripada diri saya, before i leave, wishing you and family a great week ahead