KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Selasa, 1 September 2009

kembali daripada cuti yang panjang

mungkin tak galak sangat tapi cukup la nak bagitau yg mood aku dah ok.

ehehe

sengal kn ? yeah ! akhirnya aku bebas dan gembira semula untuk menulis. Akhir2 ni aku bukan la malas nak update blog ni (walaupun memang malas) aku ada. aku ada di OneManga, Youtube, Facebook dan selebihnya. Aku di Microsoft Office. Selain sibuk menyiapkan projek yang tergendala, aku sengaja menyebukkan diri aku dengan membuat 1lagi cerpen. cerpen ? novel ? aku pun tak paham mane 1 ahahaha

lebih mereng bila, aku ni tak suka baca novel dan setiap novel yang aku baca cuma penghujung cerita (bab akhir) selebihnya aku tanya adik aku (kaki novel). Oh ya ! adik aku adalah pembaca setia semua cerita aku. Malah, dia siap simpan lagi koleksi cerita aku kat pendrive die. Terkejut gak bile tengok ada cerita2 aku ! write by Cik Yuki.. (wah ! bangga habis !)

aku rasa bosan dengan page aku nih..ok, nanti aku update ! CS3 aku meragam..nak kena tukar CS4 kot baru die ok. ahahaha nanti aku dah edit picture2 kegemaran aku. aku share ngan korang eh..ehehe

waaaa...bulan2 pose ni, terbau pulak sambal udang. siapalah gerangan hamba Allah ni yang masak sambal udang tak hulur sikit kat umah aku ni..acececeh !

ok la..selamat berpose ! tata !


aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

2 ulasan:

Am berkata...

Hi Yuki :)
slalu lepak onemnga baca komik apa? hayate?
bolehlah siapkan satu novel, manalah tahu boleh dapat hasil..hehehe

Cik Yuki berkata...

ahaha hope so!