KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Selasa, 8 September 2009

aku nak tukar banner ni. Ape pendapat korang ??


ehehe ok x ?
aku nak tukar banner dan juga page layout..
aku rasa, banner ni lebih simple and kena ngan jiwa aku.
dah lama buat tapi tak letak2 lg ehehe

tp..
msh xde idea lagi...ehehehttp://emo.huhiho.com
syg pulak kt banner yg aku guna skrg nih ! ehehe

korang rase la..
banner ni sesuai tak ngan page aq ?
warne pe yg sesuai ??
Ape lagi yg nak ditambah ??
Ape pulak yg nak dibuang ??

ehehehe
bosan lor ngan page skunk !

psss : thank you guys! sbb sudi support kak ngah aku ! ehehe nanti aku bagi adiah ok !


http://emo.huhiho.com

aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

4 ulasan:

Blog Anuar Kamaruddin™ berkata...

the new one look girlish a lil bit...

yg ada skrg ni...ala2 gadis sempoi kiut gtuh =D

Cik Yuki berkata...

tanks NUAR ! rsenye biar la dlu eh..ehehe

kimisai berkata...

tukar je..apa ada hal klu org tak ske...hahaha

Cik Yuki berkata...

kimisai..

bkn psl org ske ke x..
kte ni yg didlm dilema..
nk tukat @ x..

ehehe :p