KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Khamis, 10 September 2009

oOoOoo tak puase yee..

ahaha aku suka bermain dgn tajuk ! eh ?! aku puase la !! belum miss lagi, ok !(akan datang,al-maklum la..!)

sebenarnya, aku nak citer pasal petang tadi.

petang tadi.

petang tadi.

petang tadi.
aku gi area gombak. so ! aku pun ngah cari atm bank a.k.a stesen minyak (senang parking). aku pun lalu depan Taman Tasik Sri Gombak. secara jujur dan ikhlas, tempat tu ada sentimental value..ehehe..nak citer panjang2 sampai esok pun tak abis. (short story) nak singgah, lambat pulak nanti. so, cuci mata sambil layan blues jew. then, aku ternampak sesorang (naaa, xkenal la) tapi disebabkan mata aku tajam. aku nampak beg plastik yang berisi minuman dan makanan...! memang la takde yg pelik..tapi yang bawa makanan tu dah terang2 lelaki (mamat berdua berbaju itam, pakai topi !)

MACAM TAK CAYE ! SEPERTI DIPANAH PETIR SBB AKHIRNYA AKU NAMPAK ! AHAHA !

http://emo.huhiho.com

ok, kenapa aku jadi xcited nk citer ?

sebab..
aku pernah dgr pasal orang ponteng puasa (lelaki) tapi tak pernah nampak kat depan mata! pastu yg buat citer ni menarik, tak sampai 1km dr Taman Tasik tu, betul2 berhadapan dgn Taman tu ada masjid ! are u serious mamat ?? kalo nak buat keje, buat la jaoh2 ! haiiii..dunia..dunia..

T H E_E N D


psss : kalo aku tak pose, aku rasa malu weh ! :p
aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

4 ulasan:

Mr.Homosapiensz berkata...

org tu nk simpan untuk berbuka kot..xpun nk bawak bekal jalan jauh...(positif thinking ;-P

p/s : t-shirt yg saya wat tu skadar suka2 jer....hasil tangan jer jadi hasilnya maybe x kemas sgt...maybe leh sy cadangkan..design sendiri pastu print kat kedai...ada kedai yg trima print t-shirt 1 helai...PEACE

chipsmore berkata...

x malu betolll org itu

Cik Yuki berkata...

Mr.Homosapiensz ;

pkul2 xkn da berbuka kot ! ehehe

chipsmore ;
mmg dorg xmalu pun.. :p

syed mohamed bin syed hassan (jen) berkata...

hahaha..eh,mai singgah blog gua..kite date