KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Ahad, 17 April 2011

Eunjung t-ara

Assalamualaikum . . hello there !

Chomel kan beliau ni !? Nama beliau Eunjung dan beliau adalah ahli kumpulan T-ara . . hehe aku start minat beliau sejak adik aku asyik pasang lagu group ni . . adik aku memang gila dengan lagu - lagu dari kumpulan t-ara . .

Aku pulak gila dengan Eunjung dan pasangannya Jang Woo We dalam We Got Married . . dorang baru je dikahwinkan last week dan minggu ni adalah minggu ke - 2 dan aku memang gila kaw punya tak sabar nak tunggu episod seterusnya hehehee

Profile Eunjung

Name: 함은정 / Ham Eun Jung
Profession: Singer and actress
Birthdate: 1988-Dec-12
Height: 167cm
Weight: 47kg
Star sign: Sagittarius
Blood type: O

Han Eun Jung TV Shows

Coffee House (SBS, 2010)
Land (SBS, 2004)

Han Eun Jung Movies

White (2010)
Gosa / Death Bell (2008)
The World of Silence (2006)
Ice Bar (2006)
The Beast and the Beauty (2005)
Madeleine (2002)
A-rong’s Big Expedition (1999)

Trivia

KPOP group: T-ara
Education: Dongguk University (Performing Arts)

credit to http://star.moviekorean.com/
aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

5 ulasan:

Nyze 二ザ Crazee berkata...

i love eun jung so damn much! hoho

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

yeahhh ! sama ! heheeee . .

Nyze 二ザ Crazee berkata...

yeay!
high five!
mesti layan cerita dream high and coffee house gak ni kan?

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

jyeahhh ! haruslah layan . . hehee

Eyra. berkata...

Belum sempat lagi tengok WGM Eunjung Couple :(