KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Selasa, 19 April 2011

Hari ini . . dipejabat

Assalamualaikum . . hello there !

Hari ni, sangat menyeronokkan sebenarnya . . first of all, aku kena buli der ! Mungkin hari ni macam dah tertulis perkataan 'buli la aku' . . sebab tu la geng kat office hari ni bersungguh - sungguh buat aku garu belakang kepala dan putar telinga sebab aku betul - betul cemas . .

Kes 1 ;

Mangga - SANGAT MASAM !! secara teorinya aku memang tak makan asam . . walaupun sejak dua menjak ni aku macam mengidam nak makan jeruk made in Penang . . owhhh ! ada sesiapa orang penang ??  ;(  kasihani la aku . . pape jenis je KECUALI jeruk mangga !!

nak ! nak ! nak !
plzzz . . nak yang warna warni tuhhh !

Oke, back to the story . . kakak kesayangan ku ini . . comel orangnya, lagi - lagi time dia buli aku . . owhhh ! aku terpedaya . . katanya, tak masam TETAPI masam giler !! siooottt r . . by the way . . love you kak ! tenkiu ! hahahaha

*tumbuk lantai jugak lah tahan masam !*

Kes 2 ;

HP - ni yang paling ngeri . . kalau la bro kadet tau . . mahunya dia humban aku dalam laut hahahaa

Selalunya, aku memang tinggal hp kat atas meja . . alah, aku percaya dengan dorang semua ni . . paling teruk pun hp aku disorokkan oleh si mamat poyo's ! hahaha kan betul, aku dah agak da . . menggaru kepala juga la . . cuak aku cari hp aku tu . . tenkiu ye sebab buat aku cemas ! heeeee . .

Kes 3 ;

Kad Kerja - owhhh ! ni, aku dah agak dah . . disorokkan lagi . . memang . . memang betul tapi lepas dah jumpa . . aku pulak yang terlupa mana letak heheeee . . sonok aku tergelak - gelak . . derrr . .

Kes 4 ;

Tampal label - busy betul aku hari ni, kerja banyak gak . . bak kata akak cute yang tengah cuti sebab excident semalam . . "kau ni tamak . ." heheee . . really miss her . . hope dia cepat - cepat masuk kerja balik . . bertambah - tambah la geng nak buli aku . . baru syokk ! hahaaa . .

Disebabkan terlalu tamak, banyak juga label yang aku kena tampal . . luka juga jari aku dibuatnya . . almaklum la, penangan kertas F2 tu memang tajam . . terlalu leka sampai tak sedar . . dah kering luka baru sedar . . heheeee . .


TAMAT

aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

12 ulasan:

asybedazzle berkata...

banyak betul kes. tapi kes handphone tuh. woah! bahaya tnggal rata2 nnti org baca msg haha

Khuzrin Kamarudin berkata...

Muahahaa... kelakar..

Pijahh' de-Arr berkata...

saya org pinang..hahaa~~

PeNgEmiS dUniA berkata...

saya dok penang ! nak asam pe kak ? hihi . tapi dh 3 taun dok penang xpnah bli asam . hahaha

d_tieah berkata...

Hahahaha.. Aku aritu pegi penang memang bawa banyak jeruk.. Ngee :) Sedap tapi tak boleh makan selalu.. Asid kan jeruk ni.. Huhuhu..


Entry Terbaru : Skrip Dialog Usop Wilcha Jadi Sebutan Setiap Hari

Cahaya Kehidupan berkata...

owh,samalah cahaya pun selalu jadi bahan buli budak2 opis...grr..dorang semua sengal2 belaka..hehe =]

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

asybe ;

ta pe . . hp ad security code hehehe

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

khuzrin ;

tw ta pe . . hehe

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

pijah ;

hi org penang . . pos la manga kt sni . . hehe

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

pengemis ;

hehehehe biasa la tuh . .

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

tieah ;

mmg la tp sedap an . . hahaha

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

cahaya ;

sama la kita ! hi5 skit !