KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Khamis, 14 April 2011

BEN ASHAARI GEGAR LAGI

Assalamualaikum . . hello there !


Ini post untuk 5 minit buat ! Ben Ashaari menggegar lagi ! Hahaha . . oke lah ! Aku keluar dulu . .  nak ambil Wani balik kerja . . daaa  . . selamat menggegar ye anda semua . . muaxxxx !

*sebenarnya segan nak join sebab header tak siap lagi tapi . . .  kasi gegar lah !!*

aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

16 ulasan:

JIJI YU berkata...

bergegor lemak kat pinggang aku.

dwaty berkata...

gegar2 dan gegar lagi..

mummysyafie berkata...

apa yang gegar dear..

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

jiji . . hehehe sme lah ! ;P

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

dwaty. jyeahh !

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

mummy. hehe sj . . join segmen Ben ni . .

cik riffa :) berkata...

singgah sebentar menggegar blog ni!
jom singgah blog kte pulak ;D

recent post;
call it a day?

top post ;
ben ashaari gegar lagi

kau silap besar

Anwar hadi :)

HajarRasdi [BdkKck] berkata...

kebaboommmm!! bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi.. haha. salam ziarah..

http://bdkkck.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

HAJAR hasan berkata...

yeaaahhoo~ datang blog ni kasi GEGAR!!! ;)

Misz Aien berkata...

salam gegar dari belog abg ben!!
group 5,78 datang sini menjenguk..
jom sama2 gegar belog Aien :
http://tintahatimilikain.blogspot.com (=

Lulu caldina berkata...

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

fRaMe+LenSeS berkata...

Assalamualaikum..
masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam singgah dari Nadh.. Nadh num 74 dalam group 3. .;)

Nadh kata Hidup Penuh Kejutan

DiDa Licious berkata...

hi..
bersiar-siar dr blog BA & memfollow (",)v

kakyong berkata...

kakyong singgah GEGAR

n3 terbaru kakyong.com
Asmara versi Flybait
Nak sikit tempias glamer dari Mazidul Akmal
Kenali sahabat ibu : Yatie Chomeyl

atieserina berkata...

salam..
gegar disini n follow u ^_^

Celebrate Mother's Day

Ly_Tulip berkata...

SALAM GEGARAN: Satu Hari Seratos Blog menyambong gegaran ke kumpulan 5 setelah kumpulan 1,2,3 dan 4 telah berjaya ku tawan.... SO, kumpulan 5, berciap sedia la... :)