KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Ahad, 17 April 2011

1st Contest Dari xcyber : Pose Depan Cermin

Assalamualaikum . . hello there !

SYARAT-SYARAT





1) Terbuka kepada semua warganegara MALAYSIA shj sebab mudah nak bagi hadiah nanti !
2) Follow blog ni sbb mudah nak tngok kalau de pepe diupdate nanti
3) Buat 1 entry anda join contest ni dengan tajuk "1st Contest Dari xcyber : Pose Depan Cermin"
4) Letak banner picture kat atas kat dlm blog korunk.. x kisah la sidebar ke kat mana ke dan link banner tu ke contest ni
5) Gambar tu mesti la ORIGINAL yg korunk punya k.. x leh main ciplak2 org lain punya..ramai2 ke atau sorang2 ke yg penting anda mesti ada dlm gambar tuh, pic korunk boleh dalam bentuk statik atau lain2..tp terhad hanya 1 gambar SAHAJA
6) Tag 4 org rakan anda yg aktif, pastikan mereka tahu mereka diTag
7) Tarikh tutup 11.59PM pada 1st May 2011
8) Pemenang akan dipilih melalui gambar gaya pose paling sempoi/menarik di depan cermin

Oke, aku ni memang rajin ambil gambar depan cermin hehee . . nahh ! gambar ni yang aku rasa paling mengade - ngade betul muka aku time ni . . rase nak muntah pun ada . . hahaha


DONE !
.
.
.
Aishhh ! belum lagi lah huhuuu . . nak tag orang yang aku payah sikit ni . . heee . .
.
.
Dengan ini . . anda sekalian diTAG ye . . *i'm sorry* heeee . .

1) si kacak JIJI YU
2) si chomel Zue Cancer
3) si chantek Nadh
4) SESIAPA JE YANG BERMINAT !

heheheee selamat berjaya yee . .

aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

3 ulasan:

fRaMe+LenSeS berkata...

tahniah. ehehehe. ;) nadh ni comel la.. tak chantek. :D sat nt buka page nadh tau.. da wat dah. ;)

fRaMe+LenSeS berkata...

http://frameandlenses.blogspot.com/2011/04/1st-contest-dari-xcyber-pose-depan.html

ni nadh wat dah.. ;)

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

hehehe selamat menyertai ye 'si chantek' haha