KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Isnin, 28 Februari 2011

erti sebuah kehidupan

Assalamualaikum..tak jawab dosee..

Hai korang. Lama dah aku tak update blog. owhh ! macam - macam cerita ada tapi tak terluah je. senang citer, susah nak luahkan apa yang kita rasa. Aku pun sangat blur, saat nak tulis title and update entry ni.

Life aku sekarang sesuai sangat . .  lonely . . owhh sangat - sangat ! Amirul Syahmi dah naik kapal. So, waktu untuk berborak ataupun mesej dengan dia sangat terhad. Bila terhad, mesti ada salah faham. Itulah yang aku kena hadapi sekarang ni. Sabar dan terus bersabar.

Selain tu, aku memang diduga sangat. Jadi, aku kena ambil keputusan yang drastik.

Lebih baik sakit hati sekarang daripada kemudian hari...doakan aku berjaya tempuh hari - hari yang menyakitkan ni.

aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

2 ulasan:

Zue Cancer berkata...

sabar ye...normak la ujian yg datg melanda...
sy letak awak dalm list sy senn nak tgok awak update. jrg o9 ye skng?

http://onlymezue.blogspot.com/2011/02/maafkan-aku.html

jemput dtg...sy ngah saket hati skarng huhuuh

Biela Sapine berkata...

Yes, lebih baik sakit sati sekarang daripada kemudian hari dear