KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Selasa, 1 Februari 2011

Mari Kenal Diri Saya

Assalamualaikum..tak jawab dosee..

eh ?! CNY tu apa ?! owhhh Chinese New Year..hahaha baru tau tadi ! ;P

actually, aku diTAG oleh cik ika. Tenkiu ehh cik ika. rajin tol beliau ni main tag - tag camni. hahaha by the hyperacting...Tenkiu ehhh ! ;)

Malulah nak cerita tentang aku ni haha

Apakah Status Anda
  • Single but not available. Harap Maklumat ! haha

Ceritakan Tentang Diri Anda
  • Hai..saya Khairul Atikah ataupun Cik Yuki. seorang yang pendiam, pelupa, pemalu dan pemalas. Done ! 4P untuk aku. hahaha

Ceritakan Tentang Blog Anda
  • Link blog ni inspirasi from my beloved cousin, cik cipun then aku tambah 'z' kat hujung meaning of penghujung hidup aku and 'malas' refer to my bad behave hahaha
  • Blog ni lebih kepada cerita - cerita tentang hidup aku, runggutan aku, bebelan aku, kawan - kawan aku. semuanya tentang aku. hehehe
  • Aku ingat nak change link tapi rasa macam tak perlu kot ! ;P
Pendapat Anda Mengenai Blog
  • Aku masih belum berpendapatan lagi melalui blog ni. nuffnang terlalu slow untuk bertambah earning nye hahaha
  • Blog ni best untuk orang yang suka membaca seperti aku ! ;)
Nasihat Kepada Kawan - Kawan Yang Baru Nak Buat Blog
  • Buatlah blog yang berilmu. mudah untuk aku belajar renovate blog aku ni supaya kemas sikit. hahaha
Nyatakan Keunikkan Blog Anda
  • Tiada ;)
Sampai Bila Nak Tulis Blog dan Impian Dalam Dunia Blog
  • Sampai berjaya cash out money daripada nuffnang ! hahaha *joke* sampai akhir waktu ! ;)
Gotchhaaa ! ANDA DITAG ! hahaha siapa suruh rajin sangat baca ;P
aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

7 ulasan:

She is f.A.z.A berkata...

hye cik 4P :)

i kene tag ker? x kan x kan ..hahaha

FarhanaDr berkata...

Blog memang best.. Heehee.. Terus berblogging cik yuki.. :)

Lelaki Ini berkata...

betul2!
smpai akhir waktu n hayat!!!
hehehe...
4P???
kita sama!

nazirulhazwan~ berkata...

ape hubungan yuka dan khairul atiqah?:P

bukan photographer berkata...

owh..sungguh xrajin aku nak jawab soalan banyak2..haha

Cikin berkata...

hahaha . troskan prjuangn ! (:

Nour Akmal berkata...

salam perkenalan dr saya..

www.jarijemariemas.blogspot.com