KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Jumaat, 11 Februari 2011

Just The Way You Are


Oh her eyes, her eyes
Make the stars look like they're not shining
Her hair, her hair
Falls perfectly without her trying

She's so beautiful
And I tell her every day

Yeah I know, I know
When I compliment her
She wont believe me
And its so, its so
Sad to think she don't see what I see

But every time she asks me do I look okay
I say

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

Her nails, her nails
I could kiss them all day if she'd let me
Her laugh, her laugh
She hates but I think its so sexy

She's so beautiful
And I tell her every day

Oh you know, you know, you know
Id never ask you to change
If perfect is what you're searching for
Then just stay the same

So don't even bother asking
If you look okay
You know I say

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

The way you are
The way you are
Girl you're amazing
Just the way you are
When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are

And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

Assalamualaikum..tak jawab dosee..

hai bloggers ! thanks sebab sudi singgah page buruk ni dan sudi meninggalkan komen korang ! if aku tak busy, aku akan singgah page korang serta merta oke ! ;)

damn !

ape kes ni ?! kenapa tiba - tiba ada lagu 'Just The Way You Are' ? haha oke, honestly aku agak mamai disini. mesti ramai awek yang mengharap boyfriend korang bagi lagu ni kat korang kan ? hahaha lately, beliau suka sangat bagi lirik lagu ni kat aku walaupun aku pernah cakap kat beliau 'aku tak suka lagu ni.' tapi beliau still bagi jugak. thanks sayang.

oke, hari ni 1st time aku dengar lagu ni sampai habis. selalunya kalau keluar kat hotfm pun..aku akan tukar suriafm pastu beliau tukar balik hotfm. aku tukar balik suriafm. pastu, beliau tukar lagi sampai aku fedup nak tukar dah, so..terpaksa tebalkan telinga untuk dengar lagu yang aku tak suka. hahaha gila baikot betul aku kat lagu ni an ?? hahaha seyes aku tak suka lagu ni. if adik aku play on PC dia pun aku akan cakap 'lagu spesis apa la kau play ni. bingit telinga aku.' haishhhh !

secara jujur. lirik lagu ni langsung tak sama dengan aku (T.T) sila kecewa sekarang ! hm. aku memang tak chantek ! cute tu ada lah (~.~) tapi aku tak tahu kenapa beliau suka bagi aku lagu yang aku tak suka. lagu yang aku suka (selamat malam - Faizal Tahir) taknak pulak beliau bagi ! huh.

btw, tenkiu sayang sebab terima aku seadanya..really appreciated that ♥ . . tolonglah happy selalu oke !

aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

3 ulasan:

KELI OH KELI berkata...

t gua try dengar lagu ni...cam best ja... ")

She is f.A.z.A berkata...

cik yuki,
i suker gler2 lagu nih..
sgt sweet kan lyrics die :)

hans berkata...

hohohoho
xsuka ekk?
lagu nih best juga apa
hehehe
ikut taste orang

Jom Ramai - Ramai Join 'Contest Situasi Hans : Gunakan Imaginasi Anda'