KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Isnin, 21 Februari 2011

Derita merindu

Assalamualaikum..tak jawab dosee..

Haa..layan lah korang mood rindu merindu aku ni ! haha derita lah merindu ni ! Aku rasa sangat penat dan asyik nak bermalas - malas, contohnya . . tidur lebih awal daripada biasa ! online facebook untuk 2 jam sehari dan blogwalking tak buat pun ! Maafkan aku ! Aku akan buat nanti, bila aku kembali normal !

Dalam entri ni, aku dah bagitau . . macam - macam karenah aku, beliau kena layan. Bukan beliau je, tapi sesiapa jela yang rapat dengan aku . . sebenarnya, bila aku rindu aku akan jadi sangat menjengkelkan ataupun dalam bahasa arab 'annoying' ! Aku akan menangis ! aku rindu . . ~

Lebih teruk lagi, aku takkan jengguk page facebook beliau, picture beliau semua aku hide kan, mesej beliau semua aku delete, in coming call semua !  semua ! semua yang berkaitan dengan beliau ! lebih kurang macam . . berpura - pura oke ! 

Rindu ! tapi takmo call ! (nanti mesti nangis and cakap "rinduuu..~") Rindu ! tapi takmo text mesej ! (nanti mesti text camni "rinduuu ;'(" . .) oke ! memang lah sangat pelik disitu. Sila upset ehh . .

Aku benci ar derita camni ! Tapi . . aku sayang !

Si Amirul Syahmi lak esok dah nak naik kapal. Hmmmm . . bertambah menderita lah aku nanti ! T.T dan bertambah menderita lah korang baca omongan kosong aku tentang topik hangat iaitu 'rindu' sorry !

Please take me away from this feeling . . !

"i miss you like crazy . . ever since you went away . . every hour of everyday . . i miss you like crazy . . no matter what i say or do there's just no getting over you . . i miss you . "

"i miss you like crazy . . even more than words can say . . every minute of every day . . girl i'm so down when your love's not around . . can't you see that my pain's so real . . when i think of you . . i don't know what to do . . i miss you ."





p/s : ada sebab tertentu yang buat aku lebih runsing ;( tapi tak boleh nak story kat sape - sape, even nak tulis dalam dairi macam takde jiwa hmmm..
aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

2 ulasan:

lalink7 berkata...

sabarla wahai hati..semoga menemui jalan penyelesaian..

Zue Cancer berkata...

http://onlymezue.blogspot.com/2011/02/blog-berwajah-baru-komen-komen-la.html
anda di tag