KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Rabu, 23 Februari 2011

Header PERCUMA oleh SyedGraphiX

Assalamualaikum..tak jawab dosee..

Hai korang ! Aku sangat kebuntuan kat sini nak update blog pun ta tau nak tulis tentang apa. Aku terbaca tentang Syed yang nak buatkan header free..free wehh ! free oke ! Hihihi memandangkan header yang aku buat nampak sangat tak chantek T__T jadi, aku rasa lebih baik serahkan kepada yang pakar ! Thanks untuk Syed yang sudi membantu !


Ni ciri - ciri header yang aku nak :
  1. Tema : Aku Perempuan Itu, beliau TAKMAKAN sos ! (ikut macam header aku sekarang ni. Jenis font pun sama..) Warna font tak kisah ! (saya bukan seorang yang cerewet..barang free kot ! kalau cerewet tu memang tak boleh blah ! hahaha)
  2. Aku nak header yang transparent tau. Senang nak sesuaikan dengan background aku nanti !
  3. other else?? up to u ! hihi
Pandai - pandai lah buat supaya aku nampak lebih cute daripada pic nih hihi

aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

6 ulasan:

Zue Cancer berkata...

http://onlymezue.blogspot.com/2011/02/pencarian-blog-paling-hensem-dan-cantik.html

sy tag awak. join tau..hehhe

SyedGraphiX berkata...

cipunz.. syed nak mintak maaf.
anda antar entry ni time da ditutup penyertaan la. maaf ea

She is f.A.z.A berkata...

dh cute dah... nk nmpak kan aper lagi :P

Zue Cancer berkata...

http://onlymezue.blogspot.com/2011/02/yeayyyytuka-header-baru.html

komen2 la..:)
camne header baru zue ok tak?

Miss Tatie berkata...

siapa nak duit bernilai rm250? siapa nak tiket wayang exclusive di Platinum Suite Cathay Cineplex dan lain-lain lagi... siapa nak sila join contest di blog tati sekarang!!! sah sehingga 31 mac...

http://berkatalahdia.blogspot.com/2011/02/contest-mesti-menang.html

Nurfarahana Abdul Aziz berkata...

terus rasa nk beli sushi..waaa,laapar sushi...