KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Ahad, 13 Februari 2011

Bad Behave !

Assalamualaikum..tak jawab dosee..

Special tanks for Cik Fyqa sebab sudi jadi followers ke 30000 ! yeahhh ! sweet tol orangnya. blog beliau gak menarik ! paling aku suka dengan background song..hehehe bytheway, tanks to followers yang lain jugak sebab sudi support budak malas dan bagi sokongan untuk aku menjadi lebih rajin ! rajin lagi ! TENKIU..LOVE YOU ! MUAXXXX !

v(~.~)v

Hi korang ! rajin betul korang ni merayap ye. btw, tanks sebab sudi menjenggah page budak malas ni. *senyum segan*

oke,

just nak bercerita.

setiap orang ada perangai buruk. tipu la kalau takde. bukan nak bukak pekung didada ataupun nak show yang aku ni bagus sangat ada perangai buruk ni. tak ! tapi, aku nak jadikan ini sebagai ingatan kepada diri aku sendiri dan mungkin boleh jadi pengajaran pada korang.

jujur.

aku sedang berusaha untuk ubah sikap aku. yang buruk - buruk ni aku taknak ! nak yang baik - baik je. tapi, mustahil la nak jadi sebaik malaikat an ?! hahaha bagus la kalau aku boleh berubah. malas nak bebel panjang.

situasi yang sering berlaku ;
(menangguh kerja, pelupa and ego)

aku rindu beliau (tak kisah la sesiapa je) hati ni sayu je. 'arghhh rindu lah !' then, tengok hp. kredit mesti lah ada. damn ! aku tak boleh kalau takde kredit ! hahaha belek je hp, baca mesej - mesej lama yang aku simpan (hobi aku baca sent item hahaha) lepas habis baca. letak balik hp kat tempat asal.

in the end, tak mesej la orang tu sampai la orang tu mesej aku. baru aku ingat ! aku ada niat tadi nak main mesej tapi terbantut dek leka baca mesej lama.

bila berlaku hal macamni. mula la orang yang berkenaan rasa terabai dan tak dihargai. 3 perkara buruk sekaligus ! saya minta maaf ye ! hmm...

satu cukup la weh ! kalau aku listkan bebanyak sampai esok pun tak habis !

so, apa bad behave korang yang selalu berlaku dan korang nak ubah benda tu.? and ada apa - apa motivate untuk aku ? hihihi tenkiu sebab sudi share.


p/s : sentiasa rindu ! cuma tak berjaya luahkan dengan betul ! MAAF !

aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

7 ulasan:

alyaaboolat berkata...

saba ye cik yuki..lame2 ok la tuh..alyaa dulu pon gitu jugak :)

Zue Cancer berkata...

saya tag awak
http://onlymezue.blogspot.com/2011/02/lucky-giveaway-by-niniezane.html

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

alya.

tenkiu ;)

Khairul Atikah @ Cik Yuki berkata...

zue.

rajin betul ! hihihi tenkiu ;)

Novelgurl berkata...

Assalamualaikum

jgn risau mmg rmai gini t'masuk sy hhaha..muhasabah diri sentiasa ;

JIJI YU berkata...

muahah aku ras eko dah makin masyhur dah ni..hahah..ape pon betolkan niat nak berblog..

Ahmad berkata...

sy follower awak yg ke 303 ..!!

bad behave? timing. janji 8.30 kul 9 sy smpai. tapi sy x ske plk tggu2 org. haha. caner nak selesaikan? x tau lah. dari skulah lagi camtu smpai la skrg.