KOTAK FIKIRAN :

akan direnovate

Ahad, 13 Februari 2011

Jom Main Sudoku Puzzle !

Assalamualaikum..tak jawab dosee..

Hai readers ! Tenkiu for alls yang rajin follow my nonsense page ! aku sentiasa hargai korang ! huhu sorry, aku bukan artis ! aku tak sombong ! InsyaAllah aku akan berusaha untuk menghasilkan penulisan yang lebih baik dan mempunyai identiti sendiri sebab aku pun tak suka nak ciplak hak milik orang lain ! aku nak, my entry is mine ! hahaha poyo je aku ni.


Heh ?! ape bende lah ni ?? sampai tisu tandas pun ada puzzle sudoku ??

Oke ! aku faham ! derr ! tak semestinya dalam toilet je orang main sudoku oke ?! bythehighway, aku suka main sudoku ! suka sangat ! orang yang main sudoku ni seorang yang hebat ! why ?! sebab time sangkut jam pun boleh main what ?! hahaha oke. tak kelaka pun.


Sebagai seorang yang pelupa ! aku memang tak ingat bila masa aku jatuh cinta kat game puzzle sudoku ni tapi yang aku ingat, aku bermula daripada pc game. Lepas tu, aku belajar sendiri . . sampai la aku boleh selesaikan buku expert dalam masa 5 bulan. sila kecewa sekarang ! haha ingat senang ke ?!! oke. tipu.

ini hobi aku dimasa lapang !

tapi, tak jugak hahaha aku selalu leka main sudoku ni sampai ada yang marah. memandangkan aku dah rajin duduk kat dapur sekarang ni, so..sudoku letak kat meja. internet kasi off..dapur gas je yang on . . tapi . . tak bermakna aku tak main puzzle ni lagi. still oke ! macam contoh diatas tadi, time drive.

puzzle ni sebenarnya bagus. boleh elakkan penyakit nyanyuk dan lain - lain (nanti free, aku share) korang patut try. Perlu ingat, jangan mudah give up ! kalau korang fokus dan berusaha, pasti akan jumpa jalan penyelesaian. Gud Luck !


p/s : sebenarnya, duduk kat dapur lebih baik. takde la asyik kena bebel je. kikiki.
aku suka membaca jadi aku menulis untuk membaca

6 ulasan:

She is f.A.z.A berkata...

jom lwn main sudoku.. saper plg cpt abeskan :P

mesti u menang.. i x pernah maen haha

shahjiehan berkata...

ade kaedah utk main ni ke? sbb ada kawan buat sat ja... 4-5- min da siap

Solihin Zubir berkata...

sy x suka math..
so, scara otomatik, sy x suka sudoku.. heheh..

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata...

app/games di phone! and this is one of those. sudoku mmg best!

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ berkata...

aaaaaaaa
mende ni..dr dulu x reti2 main....
wuaaaaa :((

Zue Cancer berkata...

awak link kat mane cik yuki?huhu